فصل برداشت چای ترش
برداشت چای ترش در شهرستان کارون از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد. سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۳۰ هکتار است و به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون، امسال شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد. این گزارش در روستای علوه شهرستان کارون تهیه شده است./ امین نظری
مرجع / ایسنا