تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۲۸۳۸۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
از آبادان تا بصره؛

ركابزن اروندانی حامل پیام صلح و دوستی برای كشور همسایه


دوچرخه سوار شرکت نفت و گاز اروندان با پيام صلح و دوستی از آبادان تا بصره عراق را پیمود.

به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، امین باقری دوچرخه سوار ساکن آبادان و از کارکنان شاغل در واحد امور ورزش شرکت نفت و گاز اروندان، با هدف ترویج پیام حفاظت از محیط زیست، انتقال پیام صلح و نوع دوستی و گسترش ارتباطات فرهنگی دو کشور ایران و عراق، مسیر ۶۲ کیلومتری آبادان تا بصره در کشور عراق را به صورت رفت و برگشت در مدت ۱۲ ساعت رکاب زد.

وی درباره پیشینه ورزشی خود گفت: مدت 10 سال است که در این رشته فعالیت دارم و خوشحالم به عنوان یک ورزشکار، رشته دوچرخه سواری را که با محیط زیست سازگار است را انتخاب نمودم و خرسندم که توانستم در چندین نوبت دور شهرهای آبادان و خرمشهر را رکاب بزنم.

باقری با اشاره به استقبال خوب مردم بصره در طول مسیر افزود: در کشور عراق مردم با روی باز و به گرمی از من استقبال کردند و این موضوع باعث انگیزه و روحیه بیشتر برای پیمودن ادامه راه بود.

این دوچرخه سوار ادامه داد؛ صحنه های زیبایی که عراقی ها و خادمین اباعبدالله در ایام اربعین برای زوار ایرانی و سایر زائرین رقم زدن، همیشه در خاطر ما خواهد ماند و با اینکار قصد داشتم به‌ عنوان‌ یک ایرانی و کارمند صنعت نفت ضمن تشکر از محبت آن عزیزان، شعار صلح و دوستی دو ملت مسلمان را به معرض نمایش در آورم.

captcha
آخرین اخبار