تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۲۸۱۵۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سه بازیکن تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان بازی برابر ملوان را از دست دادند
 مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: سه بازیکن این تیم به‌دلیل محرومیت و مصدومیت تقابل برابر ملوان بندرانزلی را از دست دادند.

علی قنواتی  اظهار کرد: فردا در دیداری حساس و سخت در حالی میزبان ملوان بندرانزلی هستیم که به سه امتیاز این بازی نیازی مبرم داریم.

وی افزود: بازیکنان تیم ملوان خود را بسیار پرتلاش و با انگیزه نشان داده‌اند و در واگذاری امتیاز به حریفان بسیار سختگیر است ولی در آبادان روز راحتی نخواهد داشت.

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: امیرحسن پناهی مدافع کناری تیم که برابر سپاهان با کارت زرد جریمه شد؛ در بازی فردا غایب خواهد بود.

قنواتی بیان کرد: رضا امانی‌نژاد هافیک دفاعی تیم نیز مصدوم و قادر به حضور در ترکیب برابر ملوان نیست و این بازی را از دست داد.

وی افزود: عباس قاسم مدافع عراقی تیم صنعت‌نفت از ناحیه کشاله پا با مشکل روبه‌رو است و سومین غایب تیم برابر ملوان بندرانزلی محسوب می‌شود.

تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان فردا از هفته ششم لیگ برتر ساعت ۱۹ در ورزشگاه بدون تماشاگر، میزبان ملوان بندرانزلی است.

این تیم با چهار امتیاز از پنج بازی در رده ۱۳ جدول لیگ برتر فوتبال است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار