سیدعلی پژمان روز دوشنبه در دومین کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی دزفول در سالن نشستهای فرمانداری این شهرستان افزود: کارگروه قیمت گذاری آب بهای کشاورزی روزهای آینده با حضور دستگاههای مرتبط و همچنین نمایندگان صنف کشاورزی در دزفول برگزار میشود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش تعامل میان ادارات دزفول به منظور کمک به کشاورزان این شهرستان ادامه داد: باید آب بهای کشاورزی به گونهای باشد که کشاورزان ترغیب به انعقاد قراداد با امور آب شوند و تخلف در این زمینه به حداقل برسد.
معاون فرماندار دزفول گفت: برخی کشاورزان از افزایش ۴۰۰ درصدی آب بهای برخی از محصولات خبر میدهند که اگر صحت داشته باشد باید این قیمتها اصلاح شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای تجاری و تاریخی بازار دزفول ادامه داد: بازار دزفول با قرنها قدمت یکی از ارکان مهم اقتصادی این شهرستان بوده و به خوش نامی در کشور مطرح است.
پژمان با بیان اینکه بازار و بازاریان دزفول در کشور زبانزد هستند، گفت: فرمانداری دزفول خود را پاسدار بازار خوش نام و بازاریان مومن این شهر میداند و باید همه دستگاهها نیز در این مسیر گام بردارند و از انتشار اخباری که موجب خدشه به آن شود جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: دزفول در بخش کشاورزی دارای ظرفیتهای کم نظیر در کشور است که برگزاری جشنواره برای معرفی این ظرفیتها باید در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گیرد.
معاون فرماندار دزفول پرورش خاویار را یکی از ظرفیتهای مهم این شهرستان دانست و گفت: ایجاد دهکده خاویار دزفول در دستور کار است و پیگیریهایی در این زمینه انجام شده است که این دهکده میتواند نقش مهمی در تولید و اشتغال در این شهرستان ایفا کند.
شبکه آبیاری دز از طریق ۷۴۰ کیلومتر کانال اصلی و فرعی بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی غرب و شرق رودخانه دز و منطقه سبیلی در شمال دزفول را آبیاری میکند.