تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷
کد خبر: ۲۸۰۷۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کاهش دمای هوای خوزستان از اواخر هفته جاری

 مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: کاهش ۲ تا چهار درجه‌ای دمای هوا از روز پنجشنبه هفته جاری تا اوایل هفته آینده بخصوص در حداقل دمای روزانه برای استان پیش بینی می‌شود.

  محمد سبزه زاری بیان کرد: از فردا چهارشنبه تا اوایل هفته آینده به دلیل وزش باد بصورت متوسط تا شدید، احتمال وقوع گرد و غبار محلی و موقتی در مناطق جنوبی ، غربی و مرکزی استان وجود دارد.

وی گفت: تا فردا افزایش نسبی دما را در استان خواهیم داشت و تا شنبه هفته آینده شمال خلیج فارس مواج است.

سبزه زاری اظهار کرد: حداکثر و حداقل دمای استان طی ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب در امیدیه ۴۲.۳ و ایذه ۱۶.۶ درجه سانتیگراد ثبات شده است.

مدیر کل هواشناسی خوزستان همچنین بیشینه و کمینه دمای هوای اهواز را طی شبانه روز گذشته به ترتیب ۴۰.۵ و ۲۳.۳ درجه سانتیگراد عنوان کرد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار