رقابتهاي هفته پنجم و ششم دور برگشت ليگ تكواندو نقشجهان كشور، به ميزباني خوزستان در اهواز برگزار خواهد شد.
عبدالرضا حميدي، مربي تيم تكواندو مناطق نفتخيز جنوب اظهاركرد: در اين هفته از مسابقات روز جمعه (ششم بهمنماه) به مصاف تيمهاي آكادمي قهرمانان اسلامشهر تهران و هرمزگان ميرويم.
وي درباره تيم آكادمي قهرمانان اسلامشهر گفت: اين حريف تيم ريشهداري است و از گرجي كه مربي سابق تيمملي نوجوانان بوده است، بهره ميبرد. به نظرم اسلامشهر تيم بسيار خوبي است و اكنون نيز در جايگاه چهارم قرار دارد.
مربي تيم تكواندو مناطق نفتخيز جنوب افزود: تمام تلاشمان را ميكنيم تا بتوانيم حريف را شكست دهيم. معتقدم شرايط تيممان نسبت به دور رفت بسيار بهتر شده است؛ به صورتي كه در دور برگشت تمام بازيهاي خود را پيروز شدهايم. ما اكنون با 34 امتياز و با اختلاف در تعداد برد، نسبت به تيم سلحشور البرز، در مكان سوم ايستادهايم.
وي به عملكرد تيم هرمزگان اشاره و عنوانكرد: هرمزگان حريف متوسطي است و به نظرم مقابل اين تيم مشكلي نداريم. ما فقط به تيم اسلامشهر فكر ميكنيم. هر چند كه نبايد هيچ تيمي را دستكم گرفت و بايد روبهروي تمام تيمها خوب ظاهر شويم.
حميدي در ارزيابياش از سطح رقابتها اظهاركرد: باتوجه به اينكه امسال از تعداد تيمهاي ليگ برتر كاسته شد، نفرات مازاد تيمها در ليگ دسته يك رقابت ميكنند كه اين موضوع در روند برگزاري مسابقات و بالابردن سطح كيفي ليگ، تاثير گذاشت. به صورتيكه سالهاي گذشته شاهد چنين سطحي نبوديم.
به گزارش ايسنا، نفت آبادان نيز ديگر نماينده خوزستان در اين رقابتها ميباشد.