تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۲۷۸۲۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اتباع خارجی مقیم ایران از مرز شلمچه و اتباع خارجی غیرمقیم از مرز چذابه تردد کنند

 استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه مرزهای استان خوزستان میزبان اتباع خارجه نیز هستند، گفت: اتباع خارجی مقیم ایران پس از ثبت نام در سامانه و اخذ سند مسافرتی؛ صرفا از مرز شلمچه امکان تردد دارند

سیدعلی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان اظهار کرد: امسال مرزهای استان خوزستان نیز مفتخر به میزبانی از زائران اربعین حسینی است و کل مجموعه استان خود را برای میزبانی شایسته آماده کرده است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه تمام تمهیدات برای خدمت‌رسانی شایسته در دو مرز چذابه و شلمچه اندیشیده شده است.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه مرزهای استان خوزستان میزبان اتباع خارجه نیز هستند، گفت: اتباع خارجی مقیم ایران پس از ثبت نام در سامانه و اخذ سند مسافرتی؛ صرفا از مرز شلمچه امکان تردد دارند.

حسینی محراب افزود: اتباع خارجی (ترانزیتی) کشورهای شرقی ایران اعم از پاکستانی، افغانستانی و هندی صرفا مجاز به تردد از مرز چذابه خواهند بود.

وی تاکید کرد: بر اساس اعلام ستاد مرکزی اربعین حسینی، تمامی زوار عزیز اتباع خارجی در زمان بازگشت به کشور ایران نیز از مرز خروجی قبلی مجاز به ورود به کشور خواهند بود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار