تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۲۷۶۷۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دشت آزادگان:

امکان تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین امسال از مرز چذابه فراهم شد

 معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دشت آزادگان گفت: اتباع خارجی در مراسم اربعین امسال می‌توانند از مرز چذابه تردد می‌کنند.

  محسن صادقیان یکشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دشت آزادگان بیان کرد: احتمال افزایش تردد زوار در مراسم اربعین امسال نسبت به سال‌های گذشته با توجه حضور اتباع خارجی وجود دارد به همین دلیل خدمات رسانی و زیرساخت‌های مرز چذابه باید توسعه یابد.

وی افزود: حضور و استقرار ضابطین شهرستان‌ها به همراه ضابطین معین استان‌ها و شهرستان‌های دیگر در مسیر تردد زائرین به‌منظور جلوگیری از تشکیل گره‌های ترافیکی و برقراری امنیت ضروری است.

رییس دادگستری شهرستان دشت آزادگان نیز در این نشست گفت: مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم در حکم دستور قضائی بوده و تمامی اعضاء ملزم به رعایت و اجرای آن هستند.

سید کامل بنی‌حیال ضمن تأکید بر ضرورت آماده‌سازی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تا قبل از شروع مراسم اربعین، گفت: اعضاء شورا ظرف مدت ۷۲ ساعت ضمن بازدید میدانی نسبت به شناسائی نقاط حادثه‌خیز و مشکلات موجود در مسیر تردد زوار اربعین حسینی، نسبت به انعکاس مشکلات و ارائه راهکارهای لازم به دبیرخانه شورای پیشگیری از وقوع جرم و مراجع مربوطه برای رفع آنها و تسهیل و ایمن‌سازی مسیر رفت و آمد زائرین اقدام کنند.

سال‌های گذشته اتباع خارجی در مراسم اربعین حسینی از مرز شلمچه عبور می‌کردند.

۲ مرز چذابه و شلمچه از مسیرهای تردد زائران در مراسم اربعین حسینی کشور است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار