تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲
کد خبر: ۲۷۶۰۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مدیر عامل آبفا خوزستان: بخشی از مشکلات آب ملاشیه تا پایان امروز رفع می‌شود

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از رفع مشکل قطعی آب بخش عمده‌ای از منطقه ملاشیه تا پایان امروز خبر داد و گفت: برای بهبود فشار آب این منطقه، اقدامات اساسی در غرب و جنوب اهواز انجام شده است.

محمدرضا کرمی‌نژاد  با اشاره به مشکل ۱۰ روزه قطعی آب بخشی از منطقه ملاشیه اهواز اظهارکرد: این منطقه حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت را شامل می‌شود که سال‌ها ست با کمبود شدید آب روبه‌رو است.

وی بیان داشت: مشکلات مربوط به افت فشار آب منطقه ملاشیه از توابع شهرستان اهواز، در ایام زمستان کمتر است اما تابستان ها این مشکل تشدید می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای اهالی نقاط مختلف این منطقه افزود: از گذشته تاکنون، بخش هایی از ملاشیه در ساعات شب و بخش دیگری نیز در روز از شبکه آب دریافت می کردند.

کرمی‌نژاد مشکلات اخیر این منطقه را ناشی از تغییراتی در ایستگاه پمپاژ عنوان‌کرد و گفت: به منظور تقویت فشار آب در مناطق مختلف، پمپ قوی تری برای ایستگاه پمپاژ مربوطه نصب شده بود که این موضوع باعث نوساناتی در شبکه آبرسانی برخی از مناطق ملاشیه شد.

وی ادامه داد: پمپ جدید سبب بهبود فشار آب در برخی مناطق شد اما برخی مناطق دیگر را دچار چالش کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: به محض اطلاع از مشکل ایجاد شده در ملاشیه با همکاری سپاه بصورت موقت، آبرسانی سیار به اهالی در دستور کار قرار گرفت.

کرمی نژاد با تشریح اقدامات انجام شده در مدت مذکور بیان کرد: در اقدامی ضربتی طی سه شبانه روز، یک خط انتقال به طول یک کیلومتر از تصفیه خانه شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران به ابتدا و انتهای منطقه ملاشیه متصل کردیم که با اتصال این خط شب گذشته بخش عمده ای از مشکلات منطقه حل شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار