تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸
کد خبر: ۲۷۳۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

امام جمعه شوشتر: مشكل حريم آثار تاريخي بايد برطرف شود

امام جمعه شوشتر گفت: مشكل حريم‌هاي آثار ميراثي در سطح اين شهرستان براي مردم دردسرهاي زيادي ايجاد كرده و بايد براي اين مهم چاره انديشي كرد.

به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سيدجليل محقق صبح امروز در جلسه مشترك با مدير پايگاه جهاني سازه‌هاي آبي تاريخي اظهار داشت: مشكل حريم آثار براي مردم شوشتر موجب مشكلات فراواني ايجاد كرده و آنها را با سردرگمي مواجه كرده است.
وي با اشاره به اينكه حريم آثار براي مردم بافت قديم مشكل آفرين شده، گفت: منازل بافت قديم شوشتر در حال تخريب است و حريم ميراث فرهنگي براي مردم در ساختمان‌سازي محدوديت ارتفاع ايجاد كرده به اين دليل هيچ مالكي حاضر نمي‌شود با هزينه‌هاي بسيار زيادي تنها يك طبقه احداث كند، از اين رو بافت قديم شوشتر در حال تخريب است.
محقق با اشاره به اينكه محدوديت ارتفاع در سطح شهرستان مانع از ساخت و ساز شده است، عنوان كرد: ساختمان‌هاي بلند و مجتمع‌هاي تجاري متعدد در شوشتر وجود ندارد چرا كه اين محدوديت مانع از ايجاد مجتمع‌ها و مراكز تجاري چند طبقه شده و در اين‌باره بايد تجديد نظر كرد.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان با اشاره به سابقه و پيشينه تاريخي شوشتر يادآور شد: شوشتر داراي تمدني 6 هزار ساله است و بايد براي رفع مشكل مردم و هم‌زيستي شهروندان با آثار تاريخي در حريم تاريخي مصوب تجديد نظر شود.
وي با اشاره به محدوديت‌هاي ايجاد شده از طرف اداره ميراث فرهنگي در سال‌هاي گذشته براي احداث مصلي نماز جمعه متذكر شد: در سال‌هاي گذشته براي احداث مصلي نماز جمعه مكان‌هاي متعددي در نظر گرفته شد، اما به دليل محدوديت‌هاي ميراثي امكان ساخت پيدا نكرد.
محقق از مراجعات مكرر مردم براي رفع مشكل حريم آثار تاريخي در دفترش خبر داد و اذعان داشت: تنها مي‌توانم مشكلات مردم را به ميراث فرهنگي اطلاع دهم و در اين باره نيز در خطبه‌هاي نماز جمعه سخنراني‌هاي مفصلي انجام شده است.
captcha
آخرین اخبار