تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
کد خبر: ۲۷۲۹۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برنامه ریزی برای راه اندازی اولین موزه حصیر ایران در شادگان

مدیر اداره گردشگری و صنایع دستی شادگان از راه اندازی اولین موزه حصیر ایران در این شهرستان خبر داد.
 حسن ناصر با اعلام این خبر گفت: اولین موزه حصیر ایران با هدف معرفی حصیر بافی و صنایع دستی شهرستان شادگان در تالاب شادگان راه اندازی می‌شود.

برنامه ریزی برای راه اندازی اولین موزه حصیر ایران در شادگان

مدیر اداره گردشگری و صنایع دستی شهرستان شادگان در ادامه افزود : این موزه در مرحله تهیه اطلاعات و محصولات است و به زودی در طبقه دوم محل موزه تالاب شادگان راه اندازی خواهد شد.

مدیر اداره گردشگری و صنایع دستی شادگان گفت: در این موزه نمونه‌هایی مانند بزرگترین سفره حصیری، بزرگترین زنبیل حصیری و بزرگترین طبق حصیری نگهداری خواهد شد.

حصیر‌بافی از جمله صنایع دستی است که در مناطق مختلف کشورمان مشاهده می‌شود.

استان خوزستان از دیرباز با توجه به شرایط آب‌وهوایی و وفور مواد اولیه، از جایگاه ویژه‌ای در این هنر برخوردار بوده است.

عمده تولیدات این صنعت در گذشته به صورت کارگاهی مدیریت می‌شد، اما امروزه به دلایل مشکلات متعدد به‌صورت خانگی تغییر ماهیت داده است.

حصیربافی در تعدادی از شهر‌های استان در حال انجام است، اما دو شهر شادگان و دزفول از این حیث از اهمیت بیشتری برخوردارند.

برای تولید حصیر در شادگان الزاما از برگ درخت نخل استفاده می‌شود، اما هنرمندان دزفول علاوه بر نخل از گیاه محلی به نام کرتک نیز استفاده می‌کنند.

در این صنعت، تولید به‌طور کامل با دست انجام می‌گیرد و از هیچ‌گونه ابزار مکانیکی استفاده نمی‌شود،

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار