تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸
کد خبر: ۲۷۲۷۸۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
۲ بخش جدید بیمارستان تامین اجتماعی دزفول به بهره‌برداری رسید
 ۲ بخش جدید بیمارستان تامین اجتماعی شامل بخش جراحی و مراقبت های ویژه این بیمارستان روز پنجشنبه در آیینی به مناسبت چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری- روز دزفول به بهره‌برداری رسید.

  رییس بیمارستان تامین اجتماعی دزفول در این آیین گفت: علاوه بر واحدهای فعال قبلی بیمارستان تامین اجتماعی امروز بخش‌های جراحی با ۱۹ تخت، بخش مراقبت‌های ویژه با ظرفیت چهار تخت مصوب و همچنین درمانگاه بیهوشی امروز به بهره برداری رسیدند.

امیرصادق ایران‌باستان با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی دزفول روند رو به رشد خود را در ماه‌های اخیر ادامه داده است، افزود: هدفگذاری سازمان تامین اجتماعی کشور تبدیل بیمارستان تامین اجتماعی دزفول به بیمارستانی در تراز ملی است.
وی با بیان اینکه دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس زیر سنگین ‌ترین بمباران هوایی و موشکی رژیم بعث عراق بود، بیان کرد: مردم قهرمان دزفول در دوران دفاع مقدس حماسه آفریدند که این ناشی از فرهنگ ولایی، ایثارگری و شهادت طلبی بود.
رییس بیمارستان تامین اجتماعی دزفول ادامه داد: هر کس که دل‌داده ایران اسلامی است بدون شک عاشق دزفول و مردم این دیار است و امروز مقاومت مردم دزفول به الگویی در جهان تبدیل شده است.

 بیمارستان ۹۶ تختخوابی تامین اجتماعی دزفول مردادماه ۱۴۰۰ به صورت ویدئوکنفرانس توسط حسن روحانی رییس جمهور وقت کشورمان به بهره‌برداری رسید ولی با گذشت ۲ سال از این افتتاح به دلیل برخی نواقص و نبود تجهیرات‌، بخش‌های مختلف این بیمارستان وارد مدار خدمت رسانی به مردم نشده بود.

این بیمارستان در پنج طبقه در زمینی به مساحت پنج هکتار و زیربنای ۱۷ هزار و ۷۰۰ مترمربع دارای‌ بخش‌های درمان و بستری است که برای ساخت و تجهیز آن تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد. رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد. همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار