شهرام ملاییهزاروندی در شورای اداری و آموزشی فنی و حرفهای خوزستان که امروز (۱۰ اردیبهشتماه) برگزار شد، با اشاره به سفر رئیس جمهور، اظهار کرد: در جریان این سفر، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان مشکلات، معضلات و چالشهای آموزش مهارتی در استان خوزستان قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه باید نگاه روسای مراکز، مربیان و کارکنان، به مقوله مهارتآموزی تغییر پیدا کند، افزود: آموزش فنی و حرفهای باید از طریق ایجاد اشتغال، به جامعه معرفی شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان با بیان اینکه اولویت آموزش مهارتی در سال جاری درآمدزایی و توسعه اشتغال است، گفت: سند برنامه آموزش سال جاری بر اساس مشارکت و نظر کارشناسی و تخصصی مراکز آموزشی و بر مبنای کار نهضت مهارتآموزی است.
ملاییهزاروندی عنوان کرد: مراکز آموزشی، به صورت تخصصی آموزش مهارتی را بر اساس نیاز واقعی مناطق و گروههای هدف برنامهریزی و اجرا میکنند. واگذاری فضای مازاد آموزشی با تعهد درآمدی، رعایت قوانین و مقررات جاری با اولویت آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در دستور کار مراکز قرار میگیرد.
وی بیان کرد: برنامهریزی آموزشی باید بر اساس چهار محور اصلی افزایش بهرهوری، ایجاد اشتغال، درآمدزایی و حذف حاشیه اجرا شود. مشکل نیروی انسانی در ادارهکل آموزش و حرفهای خوزستان وجود ندارد بلکه مشکل برنامهریزی و تقسیم وظایف اداری و آموزشی برای استفاده بهینه از ظرفیت و پتانسیل منابع انسانی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان با اشاره به آغاز فعالیت ۶۰۰ آموزشگاه و ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۵۰۰ نفر در سال گذشته، گفت: با توجه به صدور مجوز سه روزه تاسیس و افزایش تعداد آموزشگاهها به یک هزار و ۸۵ آموزشگاه آزاد در سطح استان خوزستان، بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ نفر وارد بازار کار شدند زیرا با راهاندازی هر آموزشگاه بین سه تا پنج نفر شاغل و جذب این موسسات آموزشی میشوند.