سیدصولت مرتضوی روز جمعه در جریان سفر دور دوم هیات دولت به خوزستان در آیین بهرهبرداری از طرح توسعه بیمارستان شهدای تامین اجتماعی شوشتر افزود: بنای جمهوری اسلامی بر این است که مردم زندگی خوبی داشته باشند و در آسایش زندگی کنند.
وی گفت: مردم ولینعمتان ما هستند و خدمت کردن به آنها باعث افتخار است و باید تلاش کنیم تا بهترین خدمات درمانی را در بیمارستانهای زیر پوشش تامین اجتماعی داشته باشیم.
مرتضوی از همه مدیران و مسوولان خواست با خدمتگزاری بی منت و شبانه روزی، هرآنچه در توان دارند با روحیه جهاد و خستگی ناپذیری برای خدمت به مردم تلاش کنند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز در این آیین که حجتالاسلام محمدرضا حبیبپور امام جمعه شوشتر و سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل و مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان حضور داشتند گفت: شوشتر، دارای بیش از ۳۶ هزار بیمه شده اصلی تامین اجتماعی است و طرح توسعه بیمارستان تامین اجتماعی این شهر، برای حل مشکل محدودیت فضای فیزیکی بیمارستان در پنج طبقه و زیربنای پنج هزار و ۳۰۰ متر مربع اجرا شده است.
میرهاشم موسوی افزود: در بیمارستان شهدای تامین اجتماعی شوشتر روزانه یک هزار و ۲۰۰ خدمت سرپایی و درمانی به بیماران ارایه می شود.
وی با بیان اینکه سفرهای مدیرعامل و معاونان و مدیران این سازمان به استانهای مختلف در راستای رویکرد دولت سیزدهم در زمینه حضور بی واسطه در میان مردم و بررسی مسایل و مشکلات آن ها از نزدیک و با هدف ارزیابی مستقیم از ظرفیتها و امکانات و موانع خدمترسانی، همچنین بررسی و اطلاع دقیق و بهنگام از مسایل و مشکلات و تلاش برای رفع برخی نواقص احتمالی انجام میشود افزود: دور دوم سفر هیات دولت به خوزستان در این همین راستا و با هدف کاهش مشکلات مردم و بسترسازی برای خدمتگزاری بیشتر به مردم انجام شده است.
در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر استان خوزستان بهعنوان بیمهشده و مستمریبگیر اصلی، تحت پوشش خدمات متنوع بیمهای و درمانی سازمان تامین اجتماعی هستند که با احتساب افراد تبعی تحت تکفل آنان، در مجموع جمعیتی بالغ بر سه میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در این استان از خدمات تامین اجتماعی بهرهمند هستند.
در این استان سازمان تامین اجتماعی دارای ۳۶ شعبه و همچنین ۷ بیمارستان، ۷ پلیکلینیک شبانهروزی و ۱۸ مرکز درمانی سرپایی ملکی بهصورت تک نوبت، ۲ نوبت و سه نوبت است که تعداد موارد ویزیت سرپایی بیماران توسط پزشکان این مراکز در سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۸ درصدی به ۵ میلیون و ۹۹۰ هزار مورد، تعداد بیماران بستری با رشد ۳۸ درصدی به نزدیک ۴۲ هزار نفر و تعداد اعمال جراحی انجام شده در این مراکز نیز با رشد ۴۱ درصدی به ۱۶ هزار و ۶۸۱ مورد رسید.