تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۲۷۱۰۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگاه قضا خوزستان با عوامل سقوط کودکان در چاه‌های فاضلاب بصورت جدی برخورد کند

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز ، با توجه جایگاه دادستانی در نظام حقوقی کشور بعنوان مدعی العموم و با استناد به ماده 2 دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه درخواست ورود دستگاه قضا خوزستان به مسئله مرگ کودکان بر اثر سقوط در چاه فاضلاب و قصور آبفا را دارد.
  شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با صدور بیانیه‌ای خواستار برخورد جدی دستگاه قضا استان با عوامل سقوط کودکان در چا‌های فاضلاب اهواز شد.

در این بیانیه خطاب به صادق جعفری چگنی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان آمده است که: ضمن تشکر از ورود مؤثر و قاطعانه دستگاه قضاء و علی‌الخصوص دادستانی اهواز به تخلفات دو سال اخیر سازمان آبفای استان و صدور دستور جلب مقصران اخیر مرگ کودک اهوازی(دهم فروردین ماه) و همچنین پاسخگویی و اطلاع‌رسانی صحیح، جامع و به‌موقع به مردم و خانواده مرحوم، امیدوار هستیم این رویکرد عدالت‌محور باعث خنثی‌شدن فضاسازی رسانه‌های معاند مبنی بر ناکارآمدی نظام باشد. 

متأسفانه اخبار حاکی از آن است که در روزهای گذشته نیز یک دختر بچه سه ساله بر اثر عدم وجود نظارت بر پروژه‌های آبفا، قربانی ترک فعل مسئولین آبفا گردید.

باید به این نکته توجه کرد که مشابه همین حادثه، یک سال پیش نیز رخ داده بود. آیا همان موقع تعهدی از سوی آبفا برای عدم تکرار آن صورت نگرفت؟ ضمانت اجرایی آن چه بود؟ آیا بیست روز پیش همین ترک فعل در نحوه نظارت بر پروژه ها منجر به کشته شدن کودک دیگری نشد؟ با توجه به حادثه اخیر، آیا اگر فردا نیز کودک دیگری قربانی ترک فعل‌ها شود، در بدترین حالت به یک بازداشت چند ساعته و آزادی با وثیقه منجر خواهد شد؟ تبعات قضائی تکرار این ترک فعل‌ها چیست؟

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، با توجه جایگاه دادستانی در نظام حقوقی کشور بعنوان مدعی العموم و با استناد به ماده 2 دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه درخواست ورودتان به این مسئله جهت بررسی و پیگیری این موضوع و برخورد قاطع با متخلفین را دارد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار