تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۲۶۹۷۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هشدار پلیس فتا خوزستان نسبت به لینک جعلی سهام عدالت

  رئیس پلیس فتا استان خوزستان درخصوص شگرد جدید برداشت از حساب توسط مجرمان سایبری با ارسال پیامک سهام عدالت حاوی لینک جعلی در پیام‌رسان واتساپ هشدار داد.

 سرهنگ کارآگاه علی حسینی در بیان جزئیات شگرد برداشت از حساب شهروندان گفت: اخیراً شاهد ارسال پیام های واتس اپی به شهروندان مبنی بر مشاهده سهام عدالت از طریق لینک جعلی هستیم که مجرمان سایبری از این طریق اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب می کنند.

وی افزود: ثبت نام سهام عدالت فقط از طریق سایت www.samanese.ir بوده و هرگونه تماس و پیامک های ارسالی یا لینک های متفرقه در این زمینه قابل اعتماد نیستند.

رئیس پلیس فتا استان خوزستان با بیان اینکه این پیام‌های جعلی از طریق شبکه‌های اجتماعی یا سرشماره‌های ناشناس ارسال می‌شوند، اظهار کرد: متاسفانه برخی از شهروندان هنگام ورود به سامانه ها به نشانی سایت توجه نکرده و با جستجو از طریق موتورهای جستجو یا نصب فایل‌های APK که حاوی اپلیکیشن جعلی هستند، در دام سودجویان سایبری گرفتار می‌شوند.

 
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار