وکیل تصادفات رانندگی در تهران و سایر مراکز موجود در مجموعه های حقوقی، مسلط به پرونده های مربوط به تصادفات است. از این رو هرگاه تصادفی رخ دهد، شما چه مقصر باشید یا در جایگاه زیان دیده قرار داشته باشید، به منظور پیگیری و بررسی تخلفات رانندگی پیشنهاد می شود که به یک وکیل تصادفات مراجعه نمایید. بسیار طبیعی است که افراد در خیابان دچار سوانح مربوط به رانندگی شوند. اما همه افراد اشراف کامل به قوانین مربوط به مجازات رانندگی، ندارند.
بنابراین با توجه به اینکه قوانین راهنمایی و رانندگی اهمیت زیادی دارند، قانونگذاران، قوانین بسیار شدیدی در این زمینه وضع کرده اند. از همین رو مراجعه به وکیل تصادفات رانندگی در تهران به منظور اطلاع از قوانین مربوطه و کسب راهنمایی های لازم پیشنهاد می شود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با وکیل تصادفات و مجازات های رانندگی آشنا کنیم.
وکیل تصادفات رانندگی:
اولین سوالی که در ابتدا پیش می آید، این است که وکیل تصادفات کیست؟ و چگونه به افراد کمک می کند تا کمترین آسیب و خسارت را ببینند؟ در پاسخ به این سوالات می توان گفت که وکیل تصادفات در رانندگی به فردی گفته می شود، که رشته تحصیلی او وکالت بوده و پروانه وکالت و مجوز را از کانون وکلای کشور دریافت نموده است.
این وکیل نقش تعیین کننده ای در سرنوشت متهمان مربوط به تخلفات رانندگی داشته و به دفاع از افراد می پردازد. وکیل تصادفات، باید دارای ویژگی هایی باشد تا بتواند به عنوان وکیل حرفه ای و کارآزموده به دفاع از حقوق افراد بپردازد. برای آنکه بتوانید وکیل تصادفات رانندگی در تهران را پیدا کنید و وکالت خود را به آنان بسپارید. به شما توصیه می کنیم که با ما همراه باشید.
مزایا وکیل تصادفات:
در ادامه آشنایی با وکیل تصادفات رانندگی در تهران، به مزایای وکیل تصادفات می پردازیم. مراجعه به وکیل تصادفات بی شک مزایای بسیار زیادی در حل پرونده های جرائم رانندگی دارد که شامل:
بررسی حقوقی مسئله تصادفات:
شاید از دید بسیاری از مردم مسئله تصادف و مجازات رانندگی، پیچیدگی بسیار زیادی ندارد. این در حالی است که قوانین و جرائم مربوط به آنها برای قانون گذاران و حقوقدانان، شرایط اجرا و تدوین بسیار دشواری دارند. به طور کلی حقوقدانان برای مسائل مربوط به جرائم و سایر تخلفات دو روش را بکار می برند:
دعاوی مربوط به تصادفات رانندگی:
وکیل تصادفات رانندگی در تهران و سایر مراکز حقوقی می تواند با ارائه مشاوره تخصصی و قبول وکالت افراد، از تضییع حقوق افراد پیشگیری نمایند. دعاوی مربوط به تصادفات رانندگی بسته به شرایط می تواند کیفری یا حقوقی باشد. در امور کیفری مسئله تعیین مجازات رانندگی و تنبیه مطرح می باشد.
در حالی که در امور حقوقی تنها جبران خسارت صورت می پذیرد. در امور کیفری نیز چنانچه تصادف، منجر به آسیب های جرحی و فوت گردد، قاضی، راننده خودرو را به پرداخت دیه ملزم می سازد. شایان ذکر است، در صورتی که جرائم رانندگی منجر به آسیب غیرعمد و فوت فرد گردد، بر طبق قانون در دسته جرائم شبه عمدی قرار می گیرند.
مجازات مربوط به تصادفات رانندگی:
در ادامه بررسی وکیل تصادفات رانندگی در تهران، سوالی که ممکن است با آن مواجه شوید. این است که چه مجازات هایی در قانون اساسی در رابطه با تصادفات رانندگی وجود دارد؟ در قانون اساسی از ماده 714 تا 720 به مجازات رانندگی اشاره می کند. این مواد عبارتند از:
مسئولیت رانندگی بدون گواهینامه در تصادفات:
چنانچه فردی با رانندگی بدون گواهینامه، در حادثه ای مقصر شناخته شود و به دلیل بی احتیاطی و عدم رعایت نظامات دولتی منجر به صدمات بدنی به فرد گردد. در این صوت دادگاه موظف است که مجازات وی را تشدید نموده و به مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی محروم خواهد کرد. شایان ذکر است که در هنگام رخ دادن تصادف، نداشتن گواهینامه دلیلی بر مقصر دانستن فرد نیست و مقصر اصلی توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و مطابق با قوانین شناخته می شود.
اهمیت مشاوره با وکیل تصادفات رانندگی:
تجربه ثابت کرده است که در زمینه های مختلف باید به افراد متخصص و حرفه ای مراجعه نمود تا به موفقیت قابل قبولی دست پیدا کرد. به عبارتی کار را باید به کاردان بسپارید. شاید اکنون به این قضیه فکر کنید که چرا بدون کمک گرفتن از وکیل تصادفات رانندگی باعث تضییع حقوق افراد می شود؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت که دلیل اصلی اختلالات قانونی، در صورت عدم مراجعه این است که وکیل تصادفات منجر به روشن شدن جزئیات، در طول پرونده می شود. همانطور که قبلا اشاره شد، وکیل تصادفات رانندگی به دلیل حل و فصل کردن تعداد بی شماری از پرونده های تخلفات رانندگی، تجربه خاصی در جریان های مربوط به دادرسی داشته و به پیشبرد پرونده کمک می کند. حال برای مشاوره با بهترین وکیل تصادفات رانندگی در تهران شما می توانید به مجموعه ما مراجعه کرده و مسائل حقوقی خود را به بهترین شکل ممکن حل کنید.