تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۲۶۸۹۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب در روز‌های پایانی سال

روابط عمومی آبفا منطقه دزفول در اطلاعیه‌ای خواستار صرفه‌جویی شهروندان نسبت به مصرف آب در روز‌های پایانی سال شد.
 در این اطلاعیه‌ از شهروندان تقاضا شد: با توجه به روز‌های پایانی سال و سنت خانه‌تکانی برای جلوگیری از بروز مشکل افت فشار آب ناشی از مصرف زیاد، خانه تکانی و شستشوی وسایل خود از قبیل فرش و سایر موارد را به روز‌های پایانی سال موکول نکنند.

ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب در روز‌های پایانی سال

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به تجربه سال‌های قبل که به دلیل مصرف زیاد در روز‌های پایانی سال به ویژه در روز‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفندماه تا ساعات تحویل سال، برخی مناطق با مشکل افت فشار آب مواجه بودند، اکیپ‌های عملیاتی آبفا منطقه دزفول تمهیدات لازم را دیده‌اند، اما این مهم نیازمند مشارکت و همکاری عموم مردم است.

روابط عمومی آبفا منطقه دزفول از همشهریان خواست نسبت به صرفه‌جویی در مصرف آب اهتمام ورزند و ضمن برنامه ریزی و زمان‌بندی مناسب، مصارف خود را به روز‌های پایانی سال موکول نکنند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار