تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۲۶۶۸۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح مکمل‌یاری آهن و ویتامین D برای دانش‌آموزان خوزستانی

  معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از اجرای طرح مکمل‌یاری آهن و ویتامین D برای دانش‌آموزان خوزستانی خبر داد.

مهرداد شریفی با اشاره به اجرای برنامه مکمل‌یاری آهن و ویتامین D برای دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم اظهار کرد: برنامه ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان از طریق آموزش تغذیه و مکمل‌یاری آهن و ویتامین D جزو راهکارهای عمده پیشگیری و کنترل کم‌خونی فقر آهن و کمبود ویتامین D است.

وی افزود: وجود ریزمغذی‌ها در برنامه غذایی برای حفظ سلامت، رشد مطلوب و فراهم کردن زمینه مناسب برای یادگیری در دوران تحصیلی ضروری است و آهن و ویتامین D دو ریزمغذی مهم هستند.

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: کمبود آهن موجب خستگی و ضعف‌، بی‌حوصلگی، بی‌تفاوتی، عدم تمرکز و افت تحصیلی و کمبود ویتامین D موجب عملکرد نامناسب سیستم ایمنی و کاهش استحکام استخوان‌ها و عضلات می‌شود.

شریفی بیان کرد: امسال نیز با هماهنگی و مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش در قالب آهن‌یاری و مکمل‌یاری با ویتامین D دانش‌آموزان دختر دوره اول و دوم متوسطه و با مکمل‌یاری ویتامین D دانش‌آموزان پسر دوره اول و دوم متوسطه را تحت پوشش قرار داده است.  

وی عنوان کرد: آموزش تغذیه در راستای تغذیه سالم و پیشگیری از کم‌خونی فقرآهن و همچنین آموزش اهمیت مصرف ویتامین D در مدارس با حضور مراقبان سلامت، رابطان طرح مکمل‌یاری و کارشناسان تغذیه در مدارس و انتشار محتواهای آموزشی در فضای مجازی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با کمبود این ویتامین‌ها در دانش‌آموزان است.

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: برنامه مکمل‌یاری آهن و ویتامین D دو ماه تداوم خواهد شد؛ در قالب این برنامه مکمل‌یاری آهن و ویتامین D در مدارس دوره اول و دوم متوسطه دختر و پسر توزیع می‌شود و تمامی دانش‌آموزان هدف تحت پوشش برنامه قرار خواهند گرفت.

وی عنوان کرد: امیدواریم اجرای این برنامه بتواند در بهبود سلامت دانش‌آموزان در دوره سنی ۱۳ تا ۱۸ سال نقش اساسی ایفا کند.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار