تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۲۶۶۳۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وزیر علوم: معاونان دانشجویی، در حوادث اخیر دانشگاه‌ها سعه صدر به خرج دادند

 وزیر علوم با اشاره به حوادث اخیر کشور خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها، گفت: در این ترم سختی‌های زیادی کشیدید، بین دانشجویان بودید و احتمالا خیلی از بی‌احترامی‌ها را تحمل کردید و سعه صدر و حلم به خرج دادید؛ خیلی از دانشگاه‌ها را خودم سر می‌زدم و در درگیری‌ها بودم و فیلم‌های ضبط شده را از نزدیک دیدم.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل در افتتاحیه هفتاد و یکمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور که امروز (۱۲ بهمن‌ماه) در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، با تشکر از مسئولان این دانشگاه برای میزبانی این نشست، اظهار کرد: در آغاز دهه مبارک فجر و سالروز ورود امام خمینی هستیم؛ این دهه و یاد و خاطره همه شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای حرم و شهدای سلامت را گرامی می‌داریم. 

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: امیدواریم خدا کمک کند و فرزندان مردم را که به ما اعتماد کردند و در دانشگاه حضور پیدا کردند، مدیریت کنیم و امکانات لازم را مهیا کنیم.

زلفی‌گل بیان کرد: باید همان نگاهی که به فرزندان خود داریم به فرزندان کشورمان نیز داشته باشیم و دقیقا این گونه است؛ معاونان دانشجویی یقینا با ارتباطات بسیار خوبی که با دانشجویان دارند، نگاهی پدرانه، برادرانه و خواهرانه نسبت به دانشجویان دارند. در ادوار مختلف جدای از سلایق سیاسی، این گونه بوده و معاونان دانشجویی به واسطه ارتباط بسیار نزدیک با دانشجویان، نسبت به آن‌ها حس پدر و فرزندی دارند.

وزیر علوم خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها گفت: توصیه می‌کنم برای اینکه در کار خود به عنوان معاون دانشجویی موفق باشید چند کار را انجام دهید؛ اول اینکه تا جایی که امکان دارد ارتباط بسیار نزدیک با دانشجویان داشته باشید، در سلف سرویس و اتوبوس در کنار دانشجویان باشید و دائما به خوابگاه‌ها سرکشی کنید. معاون دانشجویی باید آنقدر ارتباط صمیمی با دانشجویان داشته باشد که مثل پدر مهربان باشد و شماره تماسش را بیشتر دانشجویان داشته باشند تا به محض پیش آمدن مشکلی به او اطلاع دهند و این، شدنی است.

زلفی‌گل افزود: یک معاون دانشجویی موفق، به زور و دائم دست رئیس دانشگاه را می‌گیرد و با خود به خوابگاه، سلف سرویس و سالن ورزشی می‌برد. معاونان اداری مالی را نیز با خود همراه کنید. معاون دانشجویی خوب کسی است که مسئولان دانشگاه و هیات رئیسه را دائما با خود بین دانشجویان می‌برد.  معاون دانشجویی باید به تک تک خوابگاه‌ها سر بزند و هر شب یک خوابگاه و هر روز یک سلف سرویس را سرکشی کند.

وی با اشاره به حوادث اخیر کشور خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها عنوان کرد: در این ترم سختی‌های زیادی کشیدید، بین دانشجویان بودید و احتمالا خیلی از بی‌احترامی‌ها را تحمل کردید و سعه صدر و حلم به خرج دادید؛ خیلی از دانشگاه‌ها را خودم سر می‌زدم و در درگیری‌ها بودم و فیلم‌های ضبط شده را از نزدیک دیدم.

 افتتاحیه هفتاد و یکمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، امروز (۱۲ بهمن‌ماه) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

هدف از برگزاری این نشست که در سه روز برگزار خواهد شد، رسیدگی به موضوعات دانشجویان سراسر کشور، بررسی مسائل مشاوره و بهداشت روان، رفاه دانشجویی، مسائل جاری دانشگاه‌ها و مسائل حوزه دانشجویی عنوان شده است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار