در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است:
عشق در جهان شعر پرویز حسینی نقطه ثقل حیات و حلقه اتصال شاعر با هستی است.
دریچه شعر او بیشتر با طبیعت و عواطف فردی مأنوس است تا با جریانهای اجتماعی زودگذر؛ گرچه خالی از توجه به مسایل اجتماعی هم نیست و نمونههای خوبی از این نوع را میتوان در دفتر شعر «با صدای باران مرا به یادآور» و یا در برخی شعرهای پراکنده مثل «پشت پرچینهای بلند خزه» در دفتر «شعله به ملافه رؤیا» و … یافت.
به هر روی جهان شعر او از زمانمندی آسوده است. عشقی که در دفترهای شعر حسینی مطرح است از یک جهت معطوف به آفرینش در معنای بسط یافته آن در شمایل طبیعت و افراد است و از جهت دیگر معطوف به معشوقی مهجور که سبب رنجی توأم با لذتِ یاد است.
از ویژگیهای عشق در این دفاتر میتوان به همراهی با اندوه، گریزناپذیری، غلبهکنندگی، پردهدری، ویرانگری، طعم خوش خاطره و یاد، ناتوانی عشق در پنهان شدن و کتمان، تساوی و موازنه عاشق و معشوق و بهشت انگاشته شدن دیدار معشوق اشاره نمود.
پرویز حسینی متولد ۲۴ شهریور ۱۳۳۴ در ماهشهر است و از کارهای او میتوان به مجموعه شعر «اندوه منتشر»، «با صدای باران مرا به یاد بیاور»، «آواز قو»، «من فقط گریهها یادم مانده است» و ترجمه »بارانساز» (گزیدهای از شعرهای یان استرگرن شاعر سوئدی)، ترجمه «جشنها و یورشها" (مجموعه ۱۵ نقد بر رمانهای دهه ۶۰ به بعد آمریکا از ایرونیگها و چندین ترجمه و نقد دیگر اشاره کرد.
پرویز حسینی
وحدت حال و وحدت تجربه روحی در مجموع آثار، ویژگی بارز شعر حسینی است.
شعر او از نظر زبانی و نحوی ساده است و عناد دستوری در آن وجود ندارد. فاصله و حایل بین جهان شعر و مخاطب بسیار اندک است.
شعر، میان دو محور مشابهتی ـ مجاورتی در نوسان است، اما به هر روی، روی خط اعتدال حرکت میکند.
گذر از شعر حسینی به قدم زدن در دهلیزی دلگیر و مزین به گلهای نوستالژیک میماند. تصویرها و نگاههای شاعرانه و البته موسیقی درونی از نقاط قوت اشعار است.
این کتاب را انتشارات «سمت روش کلمه» با قیمت ۷۰ هزار تومان روانه کتابفروشیها کرده است.