به گزارش روابط عمومی این اداره کل شهرام ملایی هزاروندی شنبه افزود: ۲۷ هزار و۴۷۵ نفر از بانوان خوزستانی در بخش خصوصی و ۹ هزارو۶۸۹ نفر نیز در مراکز ثابت دولتی در حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی،فرهنگ وصنایع دستی آموزش دیدند.
وی اظهارداشت: ارتقا مهارت های شغلی، توانمند سازی مهارتی وایجاد زمینه کارآفرینی واشتغال بانوان متناسب با بازار کار از موارد مهم آموزش مهارت به جامعه زنان است.
ملایی هزاروندی بیان کرد:آموزش زنان دارای اثر بخشی اجتماعی، اقتصادی و شخصی می باشد که ازآن جمله می توان به سلامت شخصی و خانوادگی، توانمند سازی زنان، آمادگی برای مشارکت در فعالیت های اقتصادی ، اشتغال و کمک به اقتصاد ومعیشت خانواده اشاره کرد.
وی افزود: هشت مرکز آموزش دولتی و ۶۳۷ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای ویژه بانوان در راستای توانمندسازی زنان مهارت جوی استان خوزستان فعالیت دارند.
علاوه بر مراکزی که خاص بانوان هستند تعداد ۱۲ مرکز در بخش دولتی و تعداد ۱۶۸ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه ای در بخش خصوصی به صورت دو منظوره برای توانمندسازی زنان و مردان در خوزستان فعالیت آموزشی دارند.
از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ هزار و ۵۹۵ نفر در استان خوزستان از آموزش های مهارتی ، فنی وحرفه ای در بخش دولتی و غیر دولتی بهره مند شدند.