سیاوش بختیاریزاده در واکنش به صحبتهای اخیر مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان مبنی بر این که این استان از بازیکن آماده تهی شده است و باشگاه فولاد الگویی در این زمینه است، اظهار کرد: خوزستان پر از استعداد است اما همانطور که آقای بابادی در صحبتهایش اشاره داشت، پرورش استعداد نداشتهایم. ولی سؤال این است که مدیرعامل استقلال خوزستان که حمایت گروه ملی را پشت سر خود دارد، برای برطرف کردن این نقیصه چه کاری کرده است و اقدام آن ها برای اینکه استعدادها را کشف و پرورش دهند چه بوده است؟
وی ادامه داد: مگر میشود چشممان را روی بزرگترین کمپ پرورش استعداد در استان خوزستان که مختص باشگاه فولاد است، ببندیم؟ مگر میشود این همه زحمات باشگاه فولاد را انکار کنیم و بگوییم پرورش استعداد نداشتهایم؟ پرورش استعداد بوده است فقط مسئولان باشگاه ها و مربیان تیم ها چشم خود را روی این همه استعداد بسته اند.
وی بیان کرد: به نظر من مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان میتواند با توجه به جایگاه مدیریتیاش در خصوص مسائل بزرگ باشگاه اظهارنظر کند اما مسائل فنی با کادر فنی و مربیان است و اجازه دهد کارشناسان و مربیان در این زمینه صحبت کنند، چرا که باشگاه فولاد بیش از ۲۰ سال است که استعدادهای استان و نیز استانهای همجوار را کشف و پرورش میدهد و بازیکنان بزرگی را به فوتبال کشور تحویل داده است. هر چند متاسفانه در سه، چهار سال گذشته نگاه مثبتی در تیم بزرگسالان این باشگاه نسبت به همین استعدادها وجود نداشته است.
این پیشکسوت فوتبال با بیان اینکه در خوزستان بازیکن آماده وجود دارد، گفت: تیم فولاد نوین که تیم دوم فولاد خوزستان محسوب میشود با عملکرد خوبی که این فصل داشته با افتخار پرچم استان را بالا برده است، هر چند که همین بازیکنان آماه دیده نشدند. پس استعداد و بازیکن آماده داریم ولی دیده نمیشوند. در حالی که در فولاد نوین بازیکنان آماده ای همچون محمد جایمند و عالی نژاد دیده نمی شودند اما بازیکنان ۳۷ تا ۳۸ ساله از رده خارج دیگر استانها به بهانه نبود استعداد و بازیکن آماده، جذب استقلال میشوند. پس مدیران ما اشرافی بر فوتبال خوزستان ندارند.
وی افزود: استقلال ملاثانی نمونه بارز یک تیم بومی با بازیکنان آماده خوزستانی است که با تمام کمبودها، رکوردی را در تاریخ فوتبال دنیا ثبت کرد که فکر میکنم تا سالهای سال تیمی نتواند به این رکورد نزدیک شود. رکوردی که با جوانان خوزستان و استعدادهای ناب خوزستانی به ثبت رسید. امکاناتی که اگر همچون باشگاههای فولاد و استقلال خوزستان در اختیار استقلال ملاثانی بود، به جرات میتوانم بگویم در یکی، دو سال گذشته مدعی درجه اول صعود به لیگ برتر بود.
بختیاریزاده خاطرنشان کرد: سوال دیگر من این است که باشگاه استقلال خوزستان برای کشف و پرورش استعداد چه کار مثبتی تاکنون انجام داده است و آیا باید تمام نگاه این باشگاه به تیم اصلی و بازیکنان غیربومیاش باشد؟ اگر خدای ناکرده در پایان فصل استقلال خوزستان موفق به صعود به لیگ برتر نشد چه جوابی برای طرفداران فوتبال خوزستان دارد؟ اگر قرار است با بازیکنان غیربومی و میلیاردی به لیگ برتر صعود نکند، آیا بهتر نیست با همان بازیکنان بومی خوزستان در لیگ یک کسب تجربه کنند؟
این پیشکسوت فوتبال گفت: باشگاه استقلال خوزستان به خاطر اینکه در سالهای آینده دست نیاز به سوی دیگر استانها و بازیکنان درجه چندم و نجومی پیدا نکند، برای مدیریت تیمهای پایه چه تصمیمی گرفته و چه کسانی را به عنوان مربی برای کشف و پرورش استعدادها بالای سر این تیمها قرار داده است؟ متاسفانه مدیریت باشگاه و کادر فنی استقلال خوزستان به خاطر اینکه به لیگ برتر صعود کنند، نگاهشان را به خارج از استان دوخته اند و فرصت را به بازیکنان دیگر استانها دادهاند و سؤال این است که برای سالهای آینده نیز باز هم نگاهتان باید به بازیکنان غیربومی باشد؟
وی بیان کرد: پس خوزستان تهی از بازیکنان آماده نیست و چشمتان را بسته اید. ضمن این که باشگاه استقلال خوزستان نباید فولاد دو، سه سال اخیر را به گفته خود همین مدیرعامل الگو قرار دهد و نباید راه اشتباه فولاد را برود. ضمن تشکر از زحمات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان که به فکر فوتبال این استان است. یک سوال دیگر از او دارم؛ به گفته شما فوتبال خوزستان از بازیکن آماده تهی شده است اما آیا مجید باقری نیا، حسن سالمی، فریدون حردانی و دیگر بزرگان فوتبال خوزستان لیاقت نشستن بر نیمکت فنی این تیم به عنوان مدیر فنی را نداشتند؟ امیدوارم این مدیرعامل حداقل این یک سوال را جواب دهد.