وی با اشاره به تمایل نداشتن به استفاده از سوخت مازوت در این نیروگاه افزود: استفاده از مازوت آسیبهای جدی به تجهیزات نیروگاهی وارد میکند و با توجه به قدمت بالای واحدهای نیروگاه رامین، این موضوع باعث میشود تا پایداری واحد نیروگاهی و تولید این انرژی حیاتی با مشکل و محدودیت همراه باشد.
حافظی به محدودیت روزهای اخیر استفاده از گاز در کشور و اولویت شرکت ملی گاز جهت تامین گاز مورد نیاز مردم در این فصل اشاره کرد وادامه داد: استفاده از مازوت باعث مسدودی بسکتهای ایرهیتر و همچنین رسوب گذاری آثار مازوت بر لولههای بویلر و کاهش سطح تبادل حرارتی و نشتی بخار در این لولهها شده که نهایتا منجر به کاهش حدود ۱۰۰ مگاواتی تولید برق این واحد شد.
سرپرست نیروگاه رامین اهواز میگوید: جهت رفع این چالش ناگزیر به اجرای عملیات قلیاشویی ایرهیتر و رفع نشتی این واحد تولیدی کردیم و سعی داریم در ساعتهای آینده این واحد ۳۱۵ مگاواتی را مجدد به شبکه سراسری برق کشور متصل کنیم.
وی صیانت از محیط زیست را از اولویتهای این نیروگاه در فرآیند تولید برق دانست و اضافه کرد: بکارگیری این نیروگاه از سوخت گاز باعث افزایش طول عمر تجهیزات و سهولت در بهره برداری، کاهش محدودیتهای واحدها و کاهش هزینههای سرویس و نگهداری و نهایتا افزایش طول عمر نیروگاه رامین میشود.
نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا میکند.