مسعود نوری پور افزود: در حال حاضر فقط ۴۰ درصد فاضلاب شهرستان دزفول زیرپوشش شبکه فاضلاب قرار دارد و بیش از ۶۰ درصد دیگر وارد رودخانه میشود.
وی ادامه داد: فاضلاب چم گلک، زیباشهر، تیپ ۲۹۲ و فاضلاب خام حوالی پل مهرگان دزفول به صورت مستقیم وارد رودخانه دز میشوند؛ فاضلاب گاومیش آباد شرقی و غربی نیز هنگام خارج شدن ایستگاه پمپاژ از مدار به صورت خام وارد رودخانه میشود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول بر ضرورت رفع این مشکل و جلوگیری از ورود فاصلاب به رودخانه تاکید کرد و گفت: اجرای طرحهای مربوط به فاضلاب به گفته مسوولان به علت نبود اعتبار ناتمام مانده است.
نوری پور درخصوص ورود فاضلاب زیباشهر به رودخانه دز گفت: مشکل ورود فاضلاب زیباشهر به رودخانه دز در کمیته تخصصی با حضور مسوولان مربوطه بررسی و اعلام شد برای ساماندهی وضعیت و جلوگیری از ورود پساب زیباشهر به رودخانه دز به صورت بی هوازی ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
ورود مستقیم فاضلاب به رودخانه دز از چندین نقطه و آلودگیهای ناشی از آن همواره به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم دزفول مطرح بوده است.
رودخانه دز به عنوان سومین رودخانه پرآب کشور و شاهرگ حیات اقتصادی شمال خوزستان نقش اساسی و مهمی در پویایی اکوسیستم و محیط زیست منطقه و نیز تولید بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در شمال استان خوزستان دارد.