تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷
کد خبر: ۲۶۲۸۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

  آیین رونمایی از کسب نشان «شرکت فن آور» توسط شرکت آب غدیر

 آیین رونمایی از کسب نشان «شرکت فن آور» توسط شرکت آب غدیر
خوزنیوز: آیین رونمایی از کسب رتبه   فن آور توسط شرکت آب غدیر صبح امروز  و با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه استان خوزستان، داوود حری، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری و انتقال آب غدیر خوزستان و تنی چند از مدیران  سازمان آب برق خوزستان  در اهواز برگزار شد  

به گزارش خوزنیوز  داوود حری، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری و انتقال آب غدیر خوزستان در حاشیه  این آیین و در گفت و گو با خبرنگاران گفت: طرح بزرگ آبرسانی غدیر  به همت وزارت نیرو  و توسط سازمان آب و برق خوزستان و قرارگاه خاتم الانبیا اجرا و  طی مراحل مختلفی به بهره‌برداری رسید.  آخرین مرحله فاز میان ‌مدت این طرح  سال جاری با حضور  ریاست محترم جمهوری با افتتاح  ایستگاه شمالی آغاز به کار کرد . دراین فاز به دستور رئیس جمهور آب رودخانه «دز» جایگزین کرخه به عنوان  منبع سابق تامین آب طرح غدیر شد و  در حال حاضر کرخه به عنوان  منبع پدافند این طرح در قرارگرفته شده است .

وی ادامه داد:  شرکت آب غدیر  به عنوان بهره بردار تاسیسات این طرح شامل ایستگاه پمپاژ خطوط لوله و مناطق مختلفی که از محل منبع تامین آب تا شهرهای  که کلیه شهرهای جنوب و غرب و مرکز استان است ، بهره برداری می کند و همه تلاش خود را دارد تا آب کیفیت و پایدار را به شهرهای هدف ارسال کند.

حری گفت: برنامه امروز با دو هدف  پاسداشت و تبیین خدمت جهادی به مردم  و یاد کردن از این طرح بزرگ به عنوان دستاورد نظام اسلامی و بحث دیگر تقدیر کارکنان   شرکت آب غدیر بود که  علاوه بر فعالیت های روزانه خود،  برای افزایش کیفیت ارایه خدمات و انتقال آب شرب به شهرهای هدف برگزار شد. چرا که در  فعالیت برای  بهره برداری با روش های روز دنیا در زمینه علم و فناوری و دستیابی به روش های نوین بهره برداری ، توانستند تحقیقاتی  و اقداماتی را انجام دهند که منجر به دریافت نشان فن آور پارک علم و فناوری استان خوزستان  برای  شرکت بهره‌برداری و انتقال آب غدیر خوزستان شد.

 آیین رونمایی از کسب نشان «شرکت فن آور» توسط شرکت آب غدیرمدیرعامل شرکت بهره‌برداری و انتقال آب غدیر خوزستان گفت: درمراسم امروز به عنوان اولین شرکت از مجموعه سازمان  آب و برق خوزستان در زمینه بهره برداری از خطوط و ایستگاه های پمپاژ این نشان شرکت فناور به شرکت آب  غدیر تعلق گرفت و از این نشان رونمایی شد. با تلاش همکاران ما، از امروز ما  شرکت را به عنوان شرکت فن آور آب غدیر ما میشناسیم که طرح های نوآورانه در شیوه های بهره برداری و تصفیه آب ارائه و پیاده سازی کرده است.
وی یادآور شد:  به دلایل مختلفی ایستگاه شمالی ما کاملاً از تجهیزات ساخت ایران بهره می برد و تمامی فناوری مسیر خط انتقال ساخت ایران و توسط فرزندان این کشور است که تلاش می کنند شیوه های نوین بهره برداری را پیاده سازی کنند تا تداوم پایداری انتقال آب با کیفیت را تضمین کنند.

حری تاکید کرد: طرح آب غدیر یک طرح بلند مدت است و ما هم اکنون در حوزه میان مدت آن هستیم. در واقع درافق نهایی باید به دریاچه سد دز  دسترسی داشته باشیم و به عنوان منبع آب شرب از دریاچه سد دز استفاده کنیم.  در حال حاضر ما از بالادست رودخانه دز ایستگاه پمپاژ راه‌اندازی کرده‌ایم و خط لوله جدیدی که به آن اضافه شده است که  با همت دولت دولت سیزدهم در بحث اعتبارات و بحث اجرایی این فاز  به جد پیگیری و اقدامات انجام شد تا این فاز بهره برداری شود.

 آیین رونمایی از کسب نشان «شرکت فن آور» توسط شرکت آب غدیر
وی ادامه داد: طرح انتقال آب غدیر در حال حاضر حدود ۱۱ متر مکعب آب درثانیه به سمت شهرهای اهواز خرمشهر آبادان کلیه شهرهای دشت آزادگان و شادگان  پمپاژ می کند. میزان ای سی استاندارد آب شرب زیر ۱۰۰۰ است و  ما آب با کیفیت از نظر شوری با ای سی حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ میکروموس به شرکت آب و فاضلاب تحویل میدهیم .
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری و انتقال آب غدیر خوزستان گفت: در گذشته این رقم بین ۷۰۰ تا ۲۷۰۰  بوده است و هم اکنون همکاران ما آب با کیفیت 400 تا 600 مکروموس تحویل شرکت آب و فاضلاب در هم شهرها می دهند.  هرچند بسته به مصارفی که در شهرها وجود دارد ممکن است شرکت آبفا از منابع دیگری با این آب تلفیق کند.   این مساله به دستور وزیر و حداقل رسیده و هم اکنون کلیه شهرهای دشت آزادگان مطلقاً از آب دز استفاده می کنند و منبع دیگری اضافه نمیشود. خرمشهر و آبادان بالای ۸۰ درصد آب دز، شادگان بالای ۷۰ درصد از دز است و مابقی از کارون تامین می شود . برای اهواز نیز تلاش بر این شده است و  شرکت آبفا در این زمینه خوب عمل کرده و منابع غیر از آب دز را به حداقل رسانده است .  در شهر اهواز حدود ۷۰ درصد از منبع آب دست تامین می شود.

حری در پایان گفت: در بحث کیفیت آب و عوامل متعددی تاثیر گذارند که مهمترین آن بحث منبع است و ما هم اکنون اعلام می کنیم که منبع آب غدیر آب  از رودخانه دز همان   منبعی که شهرهای شمالی استان از آن استفاده می کنند و یا با کیفیت  هم سطح آن.  عامل دیگر کیفیت آب، خط انتقال است. خط انتقال غدیر  نسبت به سایر خطوط انتقال بسیار تمیز است و تکنولوژی که در جداره های داخلی خط انتقال به کار برده شده باعث می شود که حداقل رسوبات را ما در خط انتقال داشته باشیم چرا که عایق های استفاده شده در خطوط لوله انتقال بر اساس فناوری روز بوده که بالاترین کیفیت آب را در انتهای خط تحویل میدهد.
 آیین رونمایی از کسب نشان «شرکت فن آور» توسط شرکت آب غدیر
سردار شاهوارپور فرمانده سپاه استان خوزستان  نیز در این آیین  گفت:   شرکت آب غدیر یکی از شرکت های موفق در حوزه اقدامات جهادی بوده است که ما از این تلاش ها و مجاهدت ها تشکر می کنیم . این شرکت علاوه بر اقدامات میدانی نسبت به موضوعات فرهنگی و جهاد تبیین نیز اهمیت ویژه ای داده است.

سردار شاهوارپور گفت:  استقلال و خودباوری از دستاوردهای بزرگ ملت و انقلاب اسلامی است . دشمنان ما همواره در صدد بودند تا با سه شعار اصلی استقلال آزادی و جمهوری اسلامی مقابله کنند و جلوی تحقق این شعارها را بگیرند.

وی یادآور شد: در سال های گذشته سیلاب‌ها بسیار وسیع همه منطقه دشت آزادگان و اطراف شهرها و روستاها و زیر آب  می برد و جاده هایی همچون اهواز-خرمشهر بسته می شد و روان آب ها به سمت دریا می رفت.

فرمانده سپاه استان خوزستان گفت:  ما توانستیم از جنگ سخت با مقاومت عبور کنیم و گام های جدید رابه سوی  علوم و فناوری روز برداریم.  بعد از جنگ توانستیم  جهش بزرگی را در حوزه استقلال کشور آغاز کنیم و یکی راهبردهای دشمن که تحریم فشار اقتصادی بود را با شکست مواجه کنیم . ما دستاوردهای   عظیمی را  در بحث سد سازی به دست اوردیم . پس از جنگ   امکانات تجهیزات موجود را متوجه سد کرخه کردیم که در آن زمان ساخت بزرگترین سد خاورمیانه از لحاظ طول بود آغاز شد. همه نگران این پروژه به عنوان نخستین پروژه جمهوری اسلامی بودند که خوشبختانه موفق شدیم و این موفقیت بزرگی بود که در خوزستان اتفاق افتاد.
 سردار شاهوارپور  تاکید کرد: ما کشور خشکی هستیم و باید بتوانیم منابع آبی را مدیریت کنیم.   با توانمندی جوانان و دانشگاه ها موفقیت های بزرگی را رقم زده ایم . با همین توانمندی ها امروز آب زیر ۵۰۰ سی سی  پروژه غدیر از حدود ۳۰۰ کیلومتر می گذرد و به خرمشهر که به دلیل شوری آب  و نزدیکی به دریا از آب شیرین محروم بوده می رسد . فناوری  انتقال آب  کیفیت  کار بزرگی است که بدون اتکا به شرکتهای خارجی در خوزستان محقق شده و نشان از استقلال و خودباوری ماست.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
عارف عبدالخانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
0
0
من تبریک میگم به همکاران و مدیران مجموعه بزرگ آبرسانی غدیر که توانستند با تلاش‌های شبانه روزی به کسب نشان فن آوری دست یابند من به مدیران و کارشناسان غدیر افتخار میکنم من آرزوی موفقیت و سلامتی را برای کل مجموعه غدیر مدیران همکاران و کارشناسان را از خداوند متعال را دارم
captcha
آخرین اخبار