در چارچوب هفته نهم رقابتهاي ليگ فوتبال نوجوانان كشور، دربي خوزستانيها به سود نفت آبادان به پايان رسيد.
در اين هفته از مسابقان كه روز پنجشنبه (30 آذرماه) با چهار ديدار برگزار شد، در دربي خوزستان صنعت نفت آبادان برابر ميهمان خود شهرداري انديمشك، 2 بر صفر به برتري رسيد.
در ديگر ديدار، فولادخوزستان در شيراز تيم حافظ اين شهر را با نتيجه يك بر صفر شكست داد كه تك گل اين بازي را محمد ياسين در دقيقه 22 براي فولاد به ثمر رساند.
همچنين استقلالاهواز در خانه 2 بر يك مغلوب ذوبآهن اصفهان شد و در ديگر بازي اين هفته نفت و گاز گچساران و صباي قم با تساوي 3 بر 3 به كار خود پايان دادند.
هفته دهم رقابتهاي ليگ فوتبال جوانان كشور نيز روز چهارشنبه (29 آذرماه) برگزار شد كه طي آن تيم فولادخوزستان در اصفهان ذوبآهن اين شهر را با نتيجه يك بر صفر شكست داد. نفت اهواز در شيراز با چهار گل مغلوب فجرسپاسي شد و نفت آبادان يك بر صفر دبيري را در تبريز شكست داد.
همچنين سهشنبه (پنجم ديماه) هفته يازدهم اين رقابتها با شش ديدار برگزار ميشود و تمام تيمهاي خوزستاني در اين هفته ميزبان هستند. در اين هفته فولادخوزستان با فجرسپاسي شيراز، نفت اهواز با عاليحرفهاي بابك مشهد و نفت آبادان با ذوبآهن اصفهان مصاف ميدهد.