تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۲۶۰۷۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیگیری‌ نماینده اهواز برای حل مشکلات بیمارستان علامه کرمی

با پیگیری نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی ،۲٠ میلیارد تومان برای پرداخت بخشی از مطالبات پرسنل بیمارستان علامه کرمی اهواز اختصاص یافت.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای به رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، ضمن پیگیری مشکلات بیمارستان علامه کرمی اهواز، خواستار رفع مشکل مدیریت بیمارستان و پرداخت معوقات پرسنل آن شد.پیگیری‌ نماینده اهواز برای حل مشکلات بیمارستان علامه کرمی


وی افزود: با دستور ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره) اعتباری بالغ بر ۲۰۰میلیارد ریال جهت پرداخت بخشی از مطالبات پرسنل این بیمارستان اختصاص یافته است.

نماینده اهواز در ادامه بر تجهیز و ساماندهی بیمارستان تاکید کرد و گفت: پرداخت منظم حقوق و بیمه پرسنل این بیمارستان جهت خدمت رسانی بهتر به مردم، ضروری است.

گفتنی است، پیش از این مکاتبات و پیگیری‌هایی از سوی نماینده اهواز برای بلاتکلیفی مالکیت و حقوق معوقه کادر بیمارستان علامه کرمی انجام شده بود و تامین اعتبار فوق، پس از رایزنی و پیگیری مستمر مهندس یوسفی تامین شد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار