تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۲۶۰۷۰۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سامانه بارشی چهارشنبه وارد خوزستان می شود

  مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: سامانه بارشی گسترده از روز چهارشنبه تا اواخر وقت روز جمعه هفته جاری استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 محمد سبزه زاری بیان کرد: در این مدت در استان شاهد ریزش باران همراه با رعد و برق، تندباد لحظه ای، وزش باد نسبتا شدید و احتمال ریزش تگرگ و در ارتفاعات زاگرس ریزش برف خواهیم بود.

وی افزود: همچنین به ویژه در نیمه شرقی و شمال شرقی خوزستان و  در بقیه نقاط به صورت نقطه ای طغیان مسیل ها و آبگرفتگی پیش بینی می شود.

سبزه زاری ادامه داد: در بررسی نقشه های پیش یابی طی امروز وقوع پدیده مه رقیق در مناطق جنوبی و مرکزی به ویژه در جاده های مواصلاتی مورد انتظار است.

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته گتوند با ۲۹.۲ و دهدز با ۸.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۲۶.۸ و حداقل ۱۳.۸ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

بیشترین میزان بارندگی سال زراعی جاری (ابتدای مهر) تاکنون در دهدز (مرکز شهرستان دزپارت) به میزان ۱۱۳.۶ میلیمتر ثبت شده است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار