تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۲۶۰۴۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف بیش از 7 هزار عدد قرص‌ غيرمجاز در خرمشهر



فرمانده انتظامي خرمشهر از دستگیری 2 فروشنده قرص‌هاي غيرمجاز و کشف بیش از 7 هزار انواع قرص‌هاي غير مجاز در اين شهرستان خبر داد.
 به گزارش خوزنیوز و به نقل از خبرنگار پايگاه خبری پليس، سرهنگ "نجم الدين سهرابي" در تشريح اين خبر اظهار داشت: ماموران پلیس با کار اطلاعاتی از فعالیت 2نفر که تحت پوشش فروشگاه عطاري اقدام به فروش قرص و داروهاي غير مجاز می‌کرد مطلع و دستگیری آن را در دستور کار قرار دادند.

وي افزود: ماموران پلیس با هماهنگي مرجع قضائي به عطاري مورد نظر اعزام و در بازرسی از محل تعداد 7 هزار و 515 عدد انواع قرص و 500 سي سي غيرمجاز کشف کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان خرمشهر با اشاره به اینکه در این ارتباط 2 نفر دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست: هشدارها و آموزش‌هاي پليس را جدي گرفته و در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را با پليس 110 در ميان بگذارند و پليس را در تامين و حفظ امنيت پايدار در جامعه ياري دهند.

captcha
آخرین اخبار