تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸
کد خبر: ۲۶۰۰۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت پاداش به مشترکان خوش مصرف برق در خوزستان

بیش از ۲۳۵ میلیارد ریال به مشترکانی که الگوی مصرف برق را در حوزه برق اهواز رعایت کرده بودند از ابتدای خرداد تا ۳۰ مهر امسال پرداخت شد.
 مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز گفت : عبور موفق از پیک تابستان سال ۱۴۰۱ با همکاری و همدلی همه بخش‌های کشور به ویژه مشترکانی که الگوی مصرف را در مدت زمان فصل گرم رعایت کردند محقق شد.

پرداخت پاداش به مشترکان خوش مصرف برق در خوزستان

عبدالحمید عباس شیاری افزود: کاهش نزولات جوی باعث ناترازی در تولید و مصرف برق شده، ولی این مساله در سال‌های اخیر با عزم و اراده جدی و همکاری شهروندان، بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، صاحبان کسب و کار و صنعت برق مدیریت شد که همین عامل باعث شد تا خللی در برقرسانی به شهروندان ایجاد نشود.

وی ادامه داد : در این مدت ۱۳۰ هزار و ۹۰۴ صورت حساب مشترکان شرکت توزیع برق اهواز که الگوی مصرف را رعایت کرده بودند مشمول پاداش شدند.

کلانشهر اهواز ۶۰۹ هزار مشترک برق دارد که شامل ۵۵ هزار مشترک روستایی، ۸۵ هزار مشترک تجاری، ۲ هزار مشترک صنعتی، یک هزار و ۵۰۰ مشترک کشاورزی و ۲۵ هزار مشترک عمومی است.

مرجع / صداوسیما
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
خلج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
0
0
بنده پسرم طبقه بالای منزل اقامت داره به همراه خانواده ش به خاطر کاهش مصرف برق تمام تابستان در طبقه پایین مستقر و اقامت داشتن ولی نه از پاداش دروغین خوش خبری بود اتفاقا برای بنده قبض یازده هزار تومان صادر گردید.!!!
captcha
آخرین اخبار