تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۲۵۸۹۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دانش آموزان با علائم آنفولانزا و سرماخوردگی در خانه بمانند

رئیس اداره سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش خوزستان: دانش آموزانی که دارای علائم آنفولانزا و سرماخوردگی هستند، تا تکمیل دوره درمان در خانه بمانند.
  علی بنیادی در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: باتوجه به اینکه در فصل پاییز قرار داریم و بیماری آنفولانزا در این شایع می‌شود، دانش آموزانی که علائمی از آنفولانزا یا سرماخوردگی دارند، باید در منزل استحراحت کرده و تا تکمیل دوره درمان از حضور در مدرسه و کلاس درس خودداری کنند.دانش آموزان با علائم آنفولانزا و سرماخوردگی در خان بمانند

وی افزود: دانش آموزان برای پیگیری دروس در این شرایط مشکلی نخواهند داشت و محتوا‌های آموزشی در شبکه شاد بارگذاری شده اند و امکان به آن‌ها وجود دارد.

بنیادی درخصوص نظارت بر عملکرد مدارس در زمینه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌گوید: کارشناسان سلامت اداره آموزش و پرورش خوزستان و حوزه دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی به صورت مستمر از مدارس بازدید و وضعیت بهداشت و به ویژه تهویه کلاس‌ها را رصد می‌کنند.

رئیس اداره سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: همه مدارس موظف به نصب و راه اندازی سیستم تهویه هوا شده اند و درصورتیکه شرایط وجود ندارد، حتما باید تهویه طبیعی مانند باز و بسته کردن پنجره‌ها و درب کلاس هر ۱۰ دقیقه یکبار انجام شود تا با جریان یافتن هوا در محیط، تغییر طبیعی اتفاق بیفتد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار