سید احمد موالی زاده روز شنبه سی ام مهرماه در خصوص تغییر ساعات کاری ادارات، شرکت ها و دستگاه های اجرایی افزود: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده شورای ترافیک کلانشهراهواز، با توجه به اجرای پروژه های فاضلاب به منظور روان سازی ترافیک، ساعت شروع به کار ادارات و دستگاه های اجرایی سطح شهرستان تا پایان آبانماه ساعت ۸ صبح است و ساعت ۱۶ به پایان می رسد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اهواز، وی ادامه داد: فعالیت مراکز امدادی، عملیاتی، بهداشتی، اورژانس ۱۱۵، آتش نشانی ها، بیمارستان ها، و بخش های عملیاتی دارای نوبت کاری، تولیدی و ارائه دهنده خدمات شهری و شهرداری ها بدون تغییر و به روال سابق است.
موالی زاده افزود: ساعت کار بانک ها بر اساس تصمیمات شورای هماهنگی بانک های استان است.
موالی زاده در پایان گفت:پیش از این به علت بازگشایی مدارس و به منظور روان سازی ترافیک، ساعات فعالیت ادارات، دستگاه های اجرایی، شرکت ها، دانشگاه ها، دانشکده ها، موسسات عمومی غیردولتی، مراکز آموزش عالی و موسسات آموزشی سطح شهرستان اهواز در مهرماه از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۵:۳۰ اعلام شده بود، که ساعات فعالیت در آبانماه ساعت ۸ صبح آغاز و ساعت ۱۶ به پایان می رسد.
سلام.اصلاتایم مناسبی نیست.متاسفانه این تصمیم موجب ضرروزیان به روح وروان کارکنان وهمچنین متلاشی شدن کانون خانواده هامنجرخواهد شد.میتونستندساعت شروع به کارادارات روجلوتروپیش از شروع مدارس لحاظ کنند.