تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
کد خبر: ۲۵۸۵۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فعالیت نهاد‌های انقلابی برای رفع نیاز‌های جامعه

نماینده، ولی فقیه در خوزستان: اگر فعالیت مجموعه نهاد‌های انقلاب در جهت رفع نیاز‌ها باشند طبیعتا اعتقاد و باور مردم به دین مستحکم‌تر خواهد شد.
  حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد امروز چهارشنبه (۲۷ مهر) در آئین اهدای ۵۰۰ دستگاه یخچال ویژه مددجویان و نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد استان با بیان روایاتی در خصوص انفاق و کمک به نیازمندان اظهار کرد: سرلوحه رسالت و ماموریت پیامبران توجه به نیازمندان است و انقلاب اسلامی نیز همین رسالت را در پیش گرفته است.

فعالیت نهاد‌های انقلابی برای رفع نیاز‌های جامعه

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اینکه از اقداماتی که در نماز جمعه در حال انجام است برگزاری میز خدمت با حضور مسئولان در جهت رفع مشکلات مردم است افزود: مساجد نیز این رویه را دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه اگر فعالیت مجموعه نهاد‌های انقلاب در جهت رفع نیاز‌ها باشند طبیعتا اعتقاد و باور مردم به دین مستحکم‌تر خواهد شد اضافه کرد: انسان باید از هر ظرفیتی برای کمک به نیازمندان که فرمان الهی است، استفاده کند.

امام جمعه اهواز در پایان از مجموعه کمیته امداد استان و کشور جهت اجرای طرح جمع‌آوری در سایه اربعین حسینی و همچنین طرح شوق زیارت در جهت کمک به نیازمندان تقدیر و بر استمرار چنین برنامه‌های ابتکاری تاکید کرد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار