تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۲۵۶۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ادامه بارندگی‌ها تا اواخر وقت امروز در آبادان/ شناورها از تردد خودداری کنند

از ساعات اولیه صبح امروز بارش‌‌ها در آبادان شدت گرفته و به گفته اداره هواشناسی تا اواخر وقت امروز تداوم دارد.

باران رحمت با ورود ضریح مطهر بارگاه ملکوتی اباعبدالله‌الحسین (ع) به شهرستان آغاز شد.

این بارندگی‌ها که از شب گذشته بسیار کمرنگ بوده امروز به اوج خود رسیده و سبب آبگرفتگی‌های بسیاری در گوشه و کنار شهر و مسیرهای مختلف شده است.

آبگرفتگی به فرمانداری و شهرداری‌ها اطلاع‌رسانی شد

رئیس اداره هواشناسی آبادان اظهار داشت: با شدت جریانات باد شاهد ابرناکی و بارندگی و رعد و برق به شکل گسترده‌ای در استان خوزستان بوده و انتظار می‌رود بارندگی‌ها با شدت و ضعف تا اواخر وقت امروز تداوم داشته باشد.

وی عنوان کرد: فردا نیز انتظار باد قابل ملاحظه‌ و بعضاً شدید در جنوب استان خوزستان و شمال خلیج فارس وجود دارد.

سعید ابراهیمیان در ادامه  تصریح کرد: بر همین اساس به شناورها توصیه می‌شود از اواخر وقت امروز تا اوایل روز پنج‌شنبه هفته جاری از تردد در آب‌های خلیج‌ فارس خودداری کنند.

وی در پایان اظهار داشت: روز گذشته در خصوص شدت بارندگی و احتمال آبگرفتگی معابر به فرمانداری‌ها و شهرداری‌های آبادان و خرمشهر اطلاع‌رسانی شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار