تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۷
کد خبر: ۲۵۳۷۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فرماندار: وضعیت اشتغالزایی در دزفول نسبت به آمار استانی نامطلوب است

  فرماندار ویژه دزفول با انتقاد از عملکرد ادارات این شهرستان در ایجاد اشتغال گفت: متاسفانه آمار اشتغال شهرستان دزفول در سطح استان نامطلوب است که باید با ارائه تسهیلات ویژه زمینه اشتغال جوانان فراهم شود.

  علی فرهمندپور روز دوشنبه در نشست شورای اشتغال دزفول در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان افزود: نخستین دغدغه دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول اشتغال است و تلاش زیادی در این خصوص انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه این تلاش‌ها باید در عملکرد اشتغال نمود پیدا کند، افزود: عملکرد اشتغال شهرستان باید ارتقا یابد.
فرماندار دزفول همچنین از حاضر نشدن روسای برخی ادارات دزفول در نشست شورای اشتغال شهرستان انتقاد کرد و گفت: گزارش کم کاری ادارات در حوزه اشتغال به ادارات کل ارسال می‌شود.
 وی افزود: مردم تشنه تسهیلات اشتغالزایی هستند که باید نهایت همکاری برای واگذاری این تسهیلات صورت گیرد.
فرهمندپور بیان کرد: شهرستان دزفول ظرفیت‌های زیادی دارد برای همین انتظارات و توقعات نیز در این شهرستان بسیار بالا است.

ایجاد اشتغال برای ۶۳۹ نفر در دزفول
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دزفول نیز گفت: سهمیه ادارات دزفول برای ایجاد اشتغال طی امسال چهار هزار و ۴۹۳ بوده که اشتغال ۶۳۹ نفر تاکنون محقق شده است.
مجتبی ظفری افزود: تا پایان خردادماه باید ۲۰ درصد سهم اشتغال دستگاه‌های اجرایی محقق و در سامانه ثبت می‌شد.
وی برگزاری نشست شورای بانک‌ها برای رفع مشکلات تسهیلات را یادآور شد و ادامه داد: قرار بود ادارات مختلف، افرادی را که در سامانه اشتغال ثبت می‌کنند  اعلام کنند ولی متاسفانه برخی موارد اعلام نشده است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول گفت: اداره شیلات دزفول امسال برای ایجاد اشتغال ۲۰ نفر متعهد شده که تاکنون ۱۰ نفر در سامانه ثبت شده است.
وی افزود: صندوق کارآفرینی امید تعهد ایجاد اشتغال برای ۱۸۰ نفر را داشت که تاکنون اشتغال ۱۴ نفر محقق شده است.
 ظفری با بیان اینکه اداره تعاون روستایی برای ۲۶ نفر اشتغالزایی کرده است، گفت: سهمیه اشتغال  اداره میراث فرهنگی ۲۸۰ نفر بوده که ۲۱ نفر ثبت شده است.

وی ادامه داد: فنی و حرفه ای متعهد به ایجاد اشتغال برای ۶۵ نفر بوده که ۹ نفر در سامانه ثبت کرده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دزفول بیان کرد: سهمیه کمیته امداد سردشت و دزفول ۸۲۹ نفر بوده که تاکنون ۵۱ نفر ثبت شده است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول با بیان اینکه سهمیه این اداره برای ایجاد اشتغال ۲۱ نفر بوده که تاکنون ۱۴ نفر ثبت شده است، گفت: سهمیه دانشگاه علوم پزشکی دزفول ایجاد اشتغال برای ۵۰۰ نفر بوده که تاکنون ۴۱ نفر ثبت شده است.
وی افزود: سهمیه اداره صمت دزفول ایجاد اشتغال برای  ۷۵۰ نفر طی امسال  بوده که تاکنون اشتغال ۲۰۸ نفر محقق شده است.
ظفری بیان کرد: اداره راه و شهرسازی دزفول سهمیه اشتغال برای ۱۳۰ نفر را متعهد شده که اشتغال پنج نفر محقق شده است.
وی با بیان اینکه اداره جهاد کشاورزی دزفول برای ۳۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است، افزود: سهمیه  آموزش پرورش  دزفول ۱۴۵ نفر بوده که ۱۵۶ نفر ثبت کردند در واقع تعهد اشتغال آموزش و پرورش دزفول ۱۰۷ درصد محقق شده است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول با بیان اینکه تحقق اشتغال برای عشایر دزفول به علت ییلاق از نیمه دوم سال محقق می‌شود، گفت: سهمیه 
بنیاد شهید دزفول ۱۰۰ نفر بوده که تاکنون موردی محقق نشده است.
امیر ظاهرطحان رئیس آموزش و پرورش دزفول نیز گفت: همه اقشار نیامند اشتغال هستند لذا نهایت تلاش خود را می کنیم که امکانات اشتغال فراهم شود.
مسعود رحیمی رئیس کمیته امداد دزفول نیز بیان کرد: حدود ۶۰۰ میلیارد ریال به کمیته امداد دزفول ابلاغ شده که تاکنون ۱۱۰ میلیارد ریال آن واگذار شده است.
وی افزود: بانک‌های عامل مشخص شده‌اند و مددجویان به دنبال شرایط و ضامن هستند ولی برخی بانک‌ها همکاری لازم را ندارند.
رحیمی  ضمن قدردانی از عملکرد بانک مسکن در خصوص اختصاص اعتبارات گفت: شناسایی، استعدادیابی و توانمندسازی برعهده کمیته امداد است ولی موانع بانکی برای اخذ تسهیلات مشکل ساز شده است.
سعید ایثاری رئیس بهزیستی دزفول نیز گفت: برخی بانک‌ها شرایط دشواری برای اخذ تسهیلات ارائه کردند که باید همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار