تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
کد خبر: ۲۵۳۲۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آتش سوزی جزیی در شرکت پتروشیمی فارابی ماهشهر مهار شد

 فرماندار شهرستان ماهشهر گفت: آتش سوزی در شرکت پتروشیمی فارابی این شهرستان بسیار جزیی بوده و مهار شد.

فریدون بندری  بیان کرد: تابلوی برق واحد برق این شرکت ظهر امروز آتش گرفت که توسط آتش نشانی مهار شد.

وی با بیان اینکه با تلاش آتش نشانان از سرایت آتش به سایر بخش‌های این شرکت جلوگیری شد افزود: این حادثه تلفات جانی و مالی در پی نداشت.

پتروشیمی فارابی دارای ۲ واحد اصلی تولید انیدریدفتالیک (PA)، دی اکتیل فتالات (DOP) و مجموعه‌ای از واحدهای جانبی است.

شرکت پتروشیمی فارابی در سال ۱۳۵۶ با شراکت شرکت های صنایع ملی پتروشیمی ایران و میتسوبیشی ژاپن به عنوان یکی از اولین شرکت های صنایع پتروشیمی و با هدف تامین خوراک صنایع داخلی رنگ و رزین سازی، چرم مصنوعی و لاستیک و پلاستیک مورد بهره برداری قرار گرفت.در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی پتروشیمی فارابی به عنوان اولین شرکت پتروشیمی به بخش خصوصی واگذار شد.

شرکت پتروشیمی فارابی در سایت پنج منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در بندرامام خمینی (ره) از توابع شهرستان بندرماهشهر در جنوب خوزستان واقع است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار