تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷
کد خبر: ۲۵۱۸۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری قاتل کمتر از ۷ ساعت در کارون



فرمانده انتظامی کارون گفت: به دنبال وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در این شهرستان در کمتر از ۷ ساعت قاتل دستگیر شد.
 
به گزارش خوزنیوز و به نقل از خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "رئیس علی عبدولی" فرمانده انتظامی شهرستان کارون اظهار کرد: بدنبال وقوع درگیری منجر به قتل بین دو جوان در یکی از نقاط شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس با بررسی صحنه جرم و انجام کارهای فنی و تخصصی، قاتل را کمتر از ۷ ساعت شناسایی و پس از هماهنگی قضائی، طی یک عملیات پلیسی موفق به دستگیر متهم و کشف سلاح بکار رفته در قتل شدند.

سرهنگ "عبدولی" با بیان اینکه علت قتل اختلافات خانوادگی بوده، افزود: قاتل پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با صدور قرار بازداشت روانه زندان شد.
captcha
آخرین اخبار