تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۸
کد خبر: ۲۵۰۹۲۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اختصاص ۱۰۳ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر

  مدیرعامل آبفا خوزستان از اختصاص ۱۰۳هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر خبرداد.

محمدرضا کرمی‌نژاد امروز، ۱۶ خردادماه با اشاره به برگزاری کارگروه طرح توسعه شهرستان‌های خرمشهر و آبادان اظهار کرد: با حضور معاون اجرایی ریاست جمهوری در راستای توسعه زیرساخت های هم آبادان و خرمشهر، در بخش آب و فاضلاب تصمیم بسیار خوبی اتخاذ شد.

وی از اختصاص ۱۰۳ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر خبرداد و افزود: این مقدار اعتبار در مدت زمان چهار سال و برای تکمیل شبکه‌های آب و فاضلاب و توسعه آب‌شیرین‌کن در اختیار آبفا خوزستان قرار خواهد گرفت.

کرمی‌نژاد تصریح کرد: با اختصاص این مقدار اعتبار و اصلاح شبکه آب و فاضلاب و تکمیل تصفیه خانه ها به عنوان یک زیرساخت در آبادان و خرمشهر، بخشی از مشکلات در این ۲ شهرستان برطرف خواهد شد.

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: با توجه به عزم دولت برای به حداقل رساندن مشکلات پیش بینی می شود در مدت زمان یک سال مشکلات اساسی در بخش آب و فاضلاب شهرهای آبادان و خرمشهر برطرف خواهد شد و مردم اثر آن را خواهند دید.

اختصاص ۱۰۳ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر

  امروز ۱۶ خرداد ۱۴۰۰همزمان با سفر معاون اجرایی رئیس جمهور به شهرستان آبادان، حمیدرضا جانباز مشاور وزیر نیرو با همراهی کرمی نژاد مدیر عامل آبفا خوزستان از ساختمان متروپل و همچنین اقدامات در حال انجام توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان در شهرستان آبادان بازدید کرد.

مشاور وزیر نیرو در ادامه سفر خود از روند اجرایی پروژه های فاضلاب و تصفیه خانه آب شرب شهید کشتکار آبادان نیز بازدید کرد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار