تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۲۵۰۸۹
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در واکنش به انتصاب معاون فرماندار صورت گرفت:

تجمع اعتراضی مقابل فرمانداری دزفول

معترضان بخاطر ایجاد نظم و بوجود نیامدن ترافیک در خیابانهای منتهی به فرمانداری وارد ساختمان فرمانداری دزفول شده و اعتراض خود را اعلام داشتند. حاضرین از تمامی اقشار مردم و تمامی طیفهای سیاسی و رزمندگان و فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس متفق القول بر این نکته تاکید داشتند که مردم نجیب و فهیم دزفول این توهین و بی احترامی آشکار را به مردم شهید پرور دزفول تحمل نخواهند کرد و مسئولین ارشد نظام بخصوص وزیر محترم کشور و ریاست محترم جمهور می بایست ...
شبکه خبری دز(دز ان ان) نوشت:

در پی تحمیل” غلامعلی بلند نظر” بعنوان معاونت عمرانی فرمانداری ویژه دزفول توسط سید جعفر حجازی استاندار خوزستان، مردم فهیم ،ولایتمدار و شهید پرور دزفول راس ساعت ۷ صبح امروز یکشنبه درب فرمانداری دزفول تجمع نموده و خواستار استعفا و خروج این معاونت از فرمانداری دزفول شدند.

معترضان بخاطر ایجاد نظم و بوجود نیامدن ترافیک در خیابانهای منتهی به فرمانداری وارد ساختمان فرمانداری دزفول شده و اعتراض خود را اعلام داشتند.



حاضرین از تمامی اقشار مردم و تمامی طیفهای سیاسی و رزمندگان و فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس متفق القول بر این نکته تاکید داشتند که مردم نجیب و فهیم دزفول این توهین و بی احترامی آشکار استاندار خوزستان را به مردم شهید پرور دزفول تحمل نخواهند کرد و مسئولین ارشد نظام بخصوص وزیر محترم کشور و ریاست محترم جمهور می بایست  جهت تنویر افکار عمومی مردم دزفول به این موضوع رسیدگی کنند.

دزفولی که در دوران دفاع مقدس با یک لشکر نیروی بسیجی و پاسدار از اسلام و کیان و ناموس ایران زمین دفاع کرد، دزفولی که فرزندانش بسیاری از پستهای کلیدی کشور را در اختیار داشته و دارند، چگونه است که استاندار خوزستان با بی عدالتی محض، اینگونه با مردم دزفول برخورد می کند.

استاندار در دوران صدارت خود تنها دو بار در دزفول حضور پیدا کرد، وی ۱۸ ماه فرمانداری ویژه دزفول را بدون فرماندار و معاون رها نمود و پس از پیگیری های بسیار حکم فرمانداری بدون "عنوان ویژه و معاون استاندار” را به ” عبدالرضا احسانی نیا ” فرماندار بسیجی و سختکوش کنونی داد و در آخرین اقدام استاندار، بخشدار شهر سردشت و همچنین معاونت عمرانی وی را به زور و تحمیل به دزفول فرستاد!

در میان معترضین فرماندهان هشت سال دفاع مقدس ، انصار حزب الله، اصناف و بازاریان دانشجویان نمایندگان مردم در شورای شهر و برخی از مسئولین شهری و دیگر خادمین نظام جمهوری اسلامی حضور داشتند.

یکی از معترضین می گفت: بجز در استان خوزستان توسط استاندار برای کدام فرمانداری در کشور  معاون فرماندار تحمیل می کنند؟

یکی دیگر می گفت: استاندار خلاف قانون و حکم دولت عمل کرده است و این توهین به مردم فهیم دزفول در حالی صورت می گیرد که امروز دقیقا سالروز تصویب قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی است که براحتی از سوی استاندار نادیده گرفته شده است.



معترضین همگی اذعان داشتند، استاندار خوزستان خلاف شعارهای دولت عدالت محور عمل کرده و می کند و در دزفول دموکراسی و اصل مردم سالاری و شایسته سالاری را زیر سوال برده، فرمانداری که آزادی انتخاب معاون خود را نداشته باشد چگونه می تواند شهری با موقعیت شهرستان دزفول را مدیریت کند!؟

یکی از فرماندهان دوران جنگ به خبرنگار ما گفت: در شرایطی که کشور نیاز به آرامش دارد ، استاندار خوزستان با شیطنت می خواهد استان خوزستان را متشنج کند و این آب ریختن به آسیاب دشمن است!

وی خاطر نشان کرد: دزفول لنگر تعادل، امنیت و آرامش استان زر خیز خوزستان و حتی کشور است و استاندار مشخص نیست به چه  دلیل و برای خشنودی چه کسی می خواهد این آرامش و امنیت را برهم بزند!

وی گفت: آیا آقای رئیس جمهور و مسئولین امنیتی کشور از کارهای تفرقه آمیز و تنش زای استاندار خوزستان با خبرند؟

وی افزود: این حرکات دشمن خوشحال کن که از سوی استاندار خوزستان صورت گرفته، از طرف متدینین ، رزمندگان ، خانواده های شهدا و دیگر اقشار مردم دزفول و همچنین دیگر مردم ایران که شعار آزادی دینی و انقلابی را سر لوحه کار خویش قرار داده اند محکوم و مطرود  است.

در پایان تمامی معترضین ابطال حکم این معاون تحمیلی به فرمانداری ویژه دزفول در خواست نموده و همچنین تجدید نظر رئیس جمهور نسبت به حضور سید جعفر حجازی در راس استانداری خوزستان را خواستار شدند.

تا لحظه مخابره این خبر کماکان جلسه شورای تامین شهرستان با حضور ” جامعی” مدیرکل امنیتی استانداری در محل فرمانداری وِیژه دزفول منعقد می باشد.

ضمنامقرر گردید نتیجه نهایی امشب۱۲ آذرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل آستانه متبرکه حضرت سبزقبا (ع) با اطلاع عموم مردم برسد.
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۹
از بوشهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
6
13
عجبا
ناشناس
|
Spain
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
6
9
این استاندار برای استخدامی چه کار کرد.............................؟
محمدی
|
Germany
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
6
16
این اعتراضات صرافاً بخاطر این هست که معاون فرمانداری که معرفی شده دزفولی نیست و اهل اندیمشک هست ...
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
عزیزم اهل اندیمشک نیست ، محل کارش اندیمشک بوده ، ایشون متولد روستاهای اطراف دزفول می باشد
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
تند نرو دوست عزيز
اتفاقا معاون مذكور دزفوليه . ولي بحث اينه كه بايد با نظر فرماندار ويژه انتخاب بشه و نه اينكه تحميل بشه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
7
13
تا به كي اين همه ناسيوناليستي
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
10
15
دقیقاً اعتراضات به خاطر این است که این نفر دزفولی نیست!؟؟؟
دزفولی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
6
13
بابا چرا شلوغش میکنن !!!!!
از اسراییل که نیوردن !!!!
بند خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
1
3
اینگونه اعتراضات خود آب به آسباب دشمن ریختن است. در صورت تغییر معاونت که حتما در مورد شایبستگی ایشان بررسی شده است سنگ روی سنگ بند نمی شود.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
3
0
شما ای که این خبر رو سایت قرار دادین ، خیلی هنر کردین همون خبری که رو سایت deznn.ir است رو اینجا قرار دادین ، بعدشم این سایت متعلق به کسی که به خاطر ... این مطالبو رو سایتش قرار داده ، باید به خاطرتون برسونم درب فرمانداری دزفول یه چهارراه بزرگه که اگه 1000 نفر هم جمع بشن باز هم ترافیکی وجود نخواهد داشت ، این کار ورود مردم به فرمانداری کار خود مسئولین فرمانداری بوده که با شخص خود معاون فرماندار مشکل داشته اند .
ناشناس
|
Spain
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
1
2
ضمن تشکر و قددانی از این چنین مردم شر یف و فهیم شهرستان دزفول . البته خیلی از اقایونی که نظر کذاشته اند یا دزفولی نیستند و یا از داستانها و اخبار دزفول و وضعیت دزفول آگاهی ندارند . پس ÷یشنهاد میکنم قبل از هرگونه نظر گذاشتن یک مطالع در خصوص دزفول و مردم دزفول داشته باشند . نکته دیگر اینکه دوستان باید این را سرلوحه زندگی خود قرار دهند که زیر بار حرف ناحق نروند. انشائ الله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
5
5
بلاخره باید با نظر مردم شریف دزفول باشه نه تحمیلی!!!!!!!!
مشکل تحمیل کردنه ایشون بوده که کاری خوب نبوده
رستمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
8
3
با سلام به همه مردم فهیم دزفول امیدوارم که این پیام من نمایش داده شود. در خصوص انتصاب آقای بلندنظر به سمت معاونت عمرانی شهرستان دزفول و مطالب جهت داری که در این سایت اومده چند نکته رو لازم است بیان نمایم.
1- آفای بلندنظر متولد دزفول و بزرگ شده دزفول هستند.
2- کسانی که در مقابل فرمانداری تجمع کردند از تمامی اقشار دزفول و نماینده مردم دزفول نیستند.
3- تعداد تجمع کنندگان بر خلاف خبر اعلام شده بسیار اندک بود که در پشت درب فرمانداری نیز جا می شدند ولی متاسفانه با هماهنگی فرماندار دزفول و مسئولین دیگر نهادها (که موظف بودند از هجوم این تعداد اندک معترض به درون فرمانداری جلوگیری کنند) به درون فرمانداری هجوم بردند.
4- اگر در اعتراض به این انتصاب این تعداد اندک تجمع کردند، اکثریت مردم فهیم دزفول از انتصاب آقای بلندنظر بسیار خشنود و راضی هستند. اگر باور ندارید به مردم اعلام نمایید تا به حمایت از آقای بلندنظر تجمع نمایند تا این موضوع بر شما نیز آشکار گردد.
5- آقای بلندنظر از جوان ها و بسیجی های واقعی هستند که در زمان جنگ تحمیلی به دستور ولی فقیه زمان خود در جبهه حق علیه باطل حضور داشتندو بعد از جنگ و در دوران جهاد سازندگی نیز در سمتهای مختلف به مردم فهیم ایران خدمت کرده اند شما اگر باور ندارید می توانید سوابق ایشان را بررسی کنید.
6- در خصوص شایسته سالاری بحث شد. تا جایی که من می دانم با توجه به سوابق موفق کاری افراد، شایسته بودن آنها محرز می شود. و با تجمع سیاسی عده اندکی که خود را نماینده همه مردم می دانند نیز از بین تخواهد رفت.
7- انتصاب آقای بلندنظر هیچ تنش سیاسی در دزفول ایجاد نکرده و نخواهد کرد. جزء اینکه به مذاق عده ای اندکی که خود را نماینده همه مردم دزفول می دانند، خوش نیامده. و جای تعجب است که چگونه این عده اندک جرات می کنند به فرمانداری هجوم ببرند و هیچکس هم جلوی آنها را نگرفت!.
به هر حال ما این انتصاب را نقطه عطفی در پیشرفت و سربلندی دزفول می دانیم.
به امید دزفولی سرافراز و سر بلند
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
8
3
اگر هر انتصابی که در دستگاههای دولتی انجام می شود منجر به این بشود که عدده ای بریزند تو فرمانداری و با عث بی نظمی بشوند آن وقت با بی قانون و قانون جنگل فرقی دارد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وا عجبا
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
0
4
میز رو چنان چسبیده اند که من جویای کار پس از گذشت 6 ماه نتیجه تنها آزمون برگزار شده سال خود را هم نمی دانم دلم خوش است فوق لیسانس گرفته ام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
1
1
عجب از این خوزستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
سعید
|
Turkiye
|
۰۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۳
5
3
چه اشکال داره اگه از اندیمشک باشه...
حیدریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۱
1
1
بیایید یه ذره دور از تبعیذ نژادی فکر کنید شاید ..............................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
0
1
با این کاری که کردیم آن حس ناسیونالیستی خودمان را به ملت شریف نشان دادیم.
captcha
آخرین اخبار