تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۲
کد خبر: ۲۵۰۸۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معاون اجرایی رییس جمهور: بقایای متروپل پس از عملیات آواربرداری تخریب می‌شود

 معاون اجرایی رییس جمهور در بازدید از متروپل آبادان گفت: بقایای ساختمان متروپل آبادان پس از آواربرداری کامل تخریب می شود.

سیدصولت مرتضوی روز دوشنبه ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغ دیده حادثه متروپل افزود: حادثه متروپل حادثه خیلی تلخی بود که تاکنون پیکرهای ۳۸ نفر از هموطنان از زیر آوار خارج شده است.

معاون اجرایی رییس جمهور گفت: عملیات آواربرداری از متروپل تعطیل‌ شدنی نیست و همه دستگاه‌ها با امکانات موجود پای کار هستند و تا زمان اعلام پایان کار از سوی مسئولان استان خوزستان عملیات آواربر داری در متروپل ادامه دارد.

مرتضوی با بیان اینکه مجوزهای لازم در خصوص تخریب و تثبیت سازه متروپل پیش‌بینی شده است گفت: عملیات امدادرسانی و آواربرداری در متروپل با تدبیر پیش رفته و قرارگاه خاتم‌الانبیا به عنوان پیمانکار وارد عمل شده همچنین  دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز با تمام ظرفیت وارد عمل شدند.

معاون اجرایی رییس جمهور در ادامه با اشاره به سفر روز جمعه رییس جمهور به آبادان و بازدید از محل حادثه متروپل همچنین دستورات صادر شده از سوی ایشان در این رابطه اظهار داشت: در سفر به آبادان و خرمشهر  و در راستای بررسی طرح توسعه منطقه آزاد اروند مشکلات شهرستان‌های آبادان و خرمشهر احصا شده تا با پیش‌بینی اعتبارات لازم بخشی از مشکلات مردم این منطقه کاسته شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور امروز دوشنبه به منظور جمع بندی نهایی «طرح توسعه شهرستان‌های آبادان و خرمشهر» واردآبادان شد.

بازدید از تصفیه خانه و آب‌شیرین کن چوئبده با پیشرفت حدود ۷۰ درصد برای تامین آب خرمشهر و آبادان از مصوبات سفر رییس جمهور همچنین طرح توسعه آبادان و خرمشهر، بازدید از محل احداث سد مارد برای مهار ورود آب شور دریا به رودخانه بهمنشیر و آبیاری اراضی حاشیه رودخانه در آبادان و خرمشهر، بازدید از رودخانه اروند و روند لایروبی و خارج کردن کشتی‌ها و لنج‌های مغروق آن از برنامه‌های پیش بینی شده سفر یک روزه مرتضوی به استان خوزستان است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار