جهانگیر کی شمس اظهارکرد: ساعت ۱۹ روز گذشته به ما اعلام شد که دیدار نفت آبادان و هوادار از هفته سی ام لیگ برتر به دلایلی باید در مسجدسلیمان برگزار شود که ما نیز پذیرفتیم و این موضوع به باشگاه هوادار نیز منتقل شد.
وی ادامه داد: در حالی که تمام شرایط و امکانات لازم را با همکاری بسیار خوب مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و هیات فوتبال شهرستان مسجدسلیمان برای این بازی و تیم هوادار فراهم کرده بودیم اما تیم هوادار که به آبادان آمده بود، حاضر به سفر به شهر مسجدسلیمان نشد.
سرپرست باشگاه نفت آبادان در پاسخ به این سوال که دلیل حضور نیافتن تیم هوادار در مسجدسلیمان چه بود؟ گفت: تیم هوادار به بهانه اینکه اتوبوسی که از سوی باشگاه صنعت نفت آبادان تدارک دیده شده بود، اتوبوس VIP تک صندلی نبود، حاضر به عزیمت به مسجدسلیمان نشد.
وی عنوان کرد: خواسته تیم هوادار در حالی بود که با توجه به تعطیلی های پیش رو و ایام سوگواریهای خرداد و نبود زمان لازم برای تهیه اتوبوس VIP تک صندلی، باشگاه نفت آبادان یک دستگاه اتوبوس اسکانیا ویژه و یک دستگاه خودرو ون تویوتا برای تیم هوادار تهیه کرده بود ولی این تیم حاضر به حضور در مسجدسلیمان نشد.
کی شمس گفت: واقعا انتظار چنین برخوردی را از تیم هوادار باتوجه به شرایط حاد شهر آبادان و عزادار بودن مردم آبادان به دلیل حادثه متروپل نداشتیم.