سعيد عبدولي كه هفته گذشته دچار سانحه رانندگي شده بود ميگويد از دو ماه ديگر ميتوانم تمريناتم را آغاز كنم.
فرنگيكار 66 كيلوگرم تيمملي اظهاركرد: پس از تصادفي كه برايم پيش آمد، از ناحيه لگن دچار كوفتگي و مصدوميت شدم و دو روزي را در بيمارستان بستري بودم.
وي ادامهداد: خدا را شكر دچار شكستگي نشدم ولي بايد يك دوره يك ماهه را كاملا استراحت كنم. البته فعاليتهاي روزانهام را از امروز آغاز كردهام و ميتوانم با عصا راه بروم. اكنون بهتر هستم و وضعيت عموميام خوب است.
عبدولي با بيان اينكه جلسات فيزيوتراپيام از امروز آغاز ميشود، بيانكرد: باتوجه به اينكه لگن حساسترين بخش بدن است، بايد به خوبي استراحت كنم چرا كه در صورت فشار ممكن است دچار مشكل شوم.
وي در پاسخ به اين سوال كه از چه زماني ميتوانيد به اردوي تيمملي ملحق شويد؟ گفت: در اولين فرصت كه شرايطم بهتر شود و ديگر براي راهرفتن احتياجي به عصا نداشته باشم، به اردوي تيمملي اضافه خواهم شد.
اين فرنگيكار انديمشكي عنوانكرد: پزشكم به من گفت باتوجه به اينكه ورزشكار حرفهاي هستي بايد نكات لازم را رعايت كني تا در آينده به مشكل برنخوري. جا دارد از مردمي كه براي سلامتيام دعا كردند تشكر كنم چرا كه اگر دعاي خير آنها نبود، شايد شرايط بدتر از اين برايم پيش ميآمد.
به گزارش ايسنا، سعید عبدولی فرنگیکار وزن 66 کیلوگرم ایران در رقابتهای المپیک 2012 لندن روز سهشنبه (30 آبانماه) دچار سانحه رانندگی با موتورسیکلت شد. در این حادثه یک دستگاه اتومبیل به عبدولی که با یک دستگاه موتورسیکلت در حال حرکت در شهر اندیمشک بود، برخورد کرد.