تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۲۴۹۰۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مطلوب بودن میزان ذخیره کالا‌های اساسی در کشور+فیلم

استاندار خوزستان: کمبود‌ها و گرانفروشی‌های مشاهده در روز‌های اخیر، برطرف خواهد شد.
 استاندار با بیان اینکه دولت سیاست مبارزه با گرانفروشی و رانت خواران را در پیش گرفته است افزود: کمبود‌ها و گرانفروشی‌هایی که مردم در روز‌های اخیر شاهد بودند از جمله درباره ماکارونی و یا گرانفروشی در برخی کالا‌های صنف و صنعت، با اقداماتی که توسط دولت انجام شده است در روز‌های جاری برطرف خواهد شد.


صادق خلیلیان اظهار داشت: در صورتی که دولت درباره سیاست‌های اقتصادی اصلاحی به جمع‌بندی برسد مستقیماً آن را با مردم در میان خواهد گذاشت.


وی با اشاره به اینکه دولت در جهت حمایت از مردم منافع مردم، با محتکران و گران‌فروشان برخوردار خواهد داشت افزود: خوشبختانه کمبودی در کالا‌های اساسی کشور وجود ندارد و ذخایر بسیار مطلوبی در کشور موجود است.

خلیلیان گذری هم به وضعیت آرد و نان زد و خطاب به مردم استان و کشور تاکید کرد: به استحضار مردم می‌رسانم قیمت نان افزایش نخواهد یافت و دولت در این زمینه سیاست افزایش قیمت نان را در پیش نخواهد گرفت.
captcha
آخرین اخبار