تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۲۴۸۱۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اعتراف سارقان کابل برق به 40 فقره سرقت در"ماهشهر"

 
فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری 2 سارق کابل برق با کشف 40 فقره سرقت در شهرستان ماهشهر خبر داد.
 به گزارش خوزنیوز و به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار "سید محمد صالحی"در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع چندین فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان ماهشهر، تحقيقات براي شناسايي سارق يا سارقان احتمالی در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان ماهشهر قرار گرفت.

او افزود: ماموران انتظامی کلانتری 12 شهرستان ماهشهر با کار اطلاعاتی هویت 2 سارق حرفه‌ای سابقه دار در این ارتباط را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی طی عملیاتی آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان در ادامه بیان داشت: متهمان در تحقیقات پلیس به 40 فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان ماهشهر اعتراف کردند.

سردار صالحی درخاتمه خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

captcha
آخرین اخبار