تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
کد خبر: ۲۴۷۷۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اغلب تیراندازی‌ها ناشی از درگیری طائفه‌ای و اختلافات ملکی است/سال گذشته بیش از پنج هزار سلاح کشف شد

فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان گفت: اغلب تیراندازی‌ها ناشی از درگیری طائفه‌ای و اختلافات ملکی است که انتظار داریم در رسیدگی به این پرونده‌ها تسریع شود تا شاهد کاهش نزاع باشیم.
 سید محمد صالحی فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان مهم‌ترین مسئله استان را وجود سلاح و مهمات در دست مردم برشمرد و اظهار کرد: اغلب تیراندازی‌ها ناشی از درگیری‌های طائفه‌ای و اختلافات ملکی است که انتظار داریم در رسیدگی به این پرونده‌ها تسریع شود تا شاهد کاهش نزاع‌ها و استفاده از سلاح در این درگیری‌ها باشیم.

وی افزود: سال گذشته پنج هزار و 100 قبضه سلاح توسط جامعه اطلاعاتی استان خوزستان کشف و ضبط شد که 4113 قبضه آن به همت و تلاش نیروی انتظامی استان بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان گفت: در این مدت 11 تن مواد مخدر نیز در سطح استان خوزستان توسط نیروی انتظامی کشف و ضبط شد اما آنچه مردم از ما انتظار دارند، کاهش تعداد معتادین متجاهر در سطح شهر است که نیمی از جرائم خرد توسط این افراد صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری دستگاه قضایی استان در راه‌اندازی مرکز بازپروی معتادان ذیل ماده 16، شاهد کاهش این افراد در جامعه و بازپروری و بازگشت سالم آنان به جامعه باشیم.

سید محمد صالحی همچنین خواستار پیگیری دستگاه قضایی در تقویت سامانه‌های پایش تصویری در استان شد و تصریح کرد: با تقویت این سامانه‌ها هم در زمینه پیشگیری و هم در زمینه کشف جرائم، موفقیت چشمگیری حاصل خواهد شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار