تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
کد خبر: ۲۴۷۴۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اسکان ۲۷ هزار مسافر در مدارس و اقامتگاه‌های آموزش و پرورش دزفول

 سرپرست اداره آموزش و پرورش دزفول گفت: در ایام نوروز امسال، پنج هزار و ۸۵۵ خانوار معادل ۲۷ هزار و ۱۴ مسافر نوروزی در مدارس و اقامتگاه‌های زیر نظر آموزش و پرورش دزفول اسکان یافتند.

امیر ظاهر طحان اظهار کرد: ۵ هزار و ۳۸ خانوار شامل ۲۲ هزار و ۹۲۶ نفر از مسافران نوروزی در ایام تعطیلات نوروز در مدارس دزفول اسکان یافتند.

وی با اشاره به اسکان هزار و ۱۷ مسافر در خانه معلم دزفول افزود: در ایام تعطیلات همچنین ۲۳۰ خانواده شامل هزار و ۱۱۵ نفر در اردوگاه شهید قاضی، ۲۳۴ خانوار شامل هزار و ۳۲۶ نفر در اردوگاه شهید رجایی و ۱۱۸ خانوار شامل ۶۳۰ نفر نیز در ورزشگاه شهید ناحی دزفول اسکان یافتند.

ظاهر طحان یادآور شد: در ایام نوروز علاوه بر اقامتگاه‌های زیر نظر آموزش و پرورش، حدود ۶۰ مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی آماده شده بود.

 بر اساس اعلام سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، شهرستان دزفول با ثبت ۸۵۷ هزار و ۶۲ بازدید، به عنوان پربازدیدترین شهر استان در ایام نوروز ۱۴۰۱ معرفی شد.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار