رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: اگر در سال های دفاع مقدس سلاح به دست گرفتیم و از کشور عزیزمان محافظت کردیم امروز در تولید گندم و محصولات کشاورزی به فرمایش رهبر معظم انقلاب جهاد واقعی می کنیم.
به گزارش خوزنیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رییس سازمان در مراسم سی و هفتمین سالگرد شهدای ۱۷ اسفند جهاد سازندگی آبادان گفت: آرامش کنونی و حیثیت انقلاب ما مدیون شهدا می باشد.
خدارحم امیری زاده افزود: رسالت شهدا نباید فراموش شود و علاوه بر وظیفه کاری ما که تامین امنیت غذایی است عمل به رسالت اصلی شهدا نباید فراموش گردد.
وی با بیان اینکه یکی از مولفه های امنیت هر کشور تامین امنیت غذایی می باشد تصریح نمود: امروز قدرت های بزرگ با سو استفاده از سلاحی بنام غذا مردم را تحریم می کنند .
امیری زاده اظهار داشت: اگر در سال های دفاع مقدس سلاح به دست گرفتیم و از کشور عزیزمان محافظت کردیم امروز در تولید گندم و محصولات کشاورزی به فرمایش رهبر معظم انقلاب جهاد واقعی می کنیم.
وی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته از جاده کشاورزی عبور کردند تصریح نمود: در دولت جدید رویکرد کشاورزی تغییر کرده و به سمت و سوی کشاورزی مدرن و تجاری رفته است
امیری زاده اضافه کرد:کشاورزی قراردادی و تدوین الگوی کشت از جمله اقداماتی است که می تواند کشاورزی استان را متحول کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پایداری لازم در تولید کالاهای اساسی وجود ندارد اظهار داشت: با توصیه رئیس جمهور و تاکید وزیر جهاد کشاورزی قراگاه امنیت غذایی در وزارت خانه شکل گرفته و با برنامه ریزی خوب در حال پیشرفت است.
شایان ذکر است در ۱۷ اسفند سال ۶۳ آبادان ۹ نفر از کارکنان جهاد سازندگی آبادان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.