تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۲۴۵۶۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲۰ هکتار از زمین‌های حریم و بستر و ساحل رودخانه کارون در شوشتر رفع تصرف شد

  مدیر امور آب منطقه شمال خوزستان گفت: ۲۰ هکتار از زمین‌های حریم و بستر و ساحل رودخانه کارون در محدوده شوشتر با حکم قضایی رفع تصرف شد.

اسحاق مهدی پور بیان کرد : متصرفان در این زمین‌ها ۲۰ باب باغ ویلا با سازه بلوکی احداث کرده و زمین‌ها را نیز محصور کرده بودند.

وی افزود: احداث این سازه‌ها مربوط به سال‌های گذشته بوده که متاسفانه در حال توسعه و افزایش بودند.
مدیر امور آب منطقه شمال خوزستان ادامه داد: صبح امروز چهارشنبه و در یک عملیات مشترک با همکاری این مدیریت ، حریم بانی سازمان آب و برق و با دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوشتر و همکاری فرماندهی شوشتر این زمین‌ها رفع تصرف و به حالت اولیه بازگشت.

طبق قانون هرگونه ساخت و ساز در بستر رودخانه‌ها ممنوع است و همه دستگاه‌های اجرایی و افراد حقیقی و حقوقی باید پیش از هرگونه ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌های شوشتر باید از امور آب و سازمان آب و برق خوزستان استعلام‌های لازم را اخذ کنند تا متضرر نشوند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار