تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
کد خبر: ۲۴۵۳۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مطلق‌زاده:آبادان یک هفته با برد مقابل پرسپولیس خوشحال است/در این شهر به جز رنگ زرد،هیچ چیزی محبوبیت ندارد

بازیکن تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: شهر آبادان یک هفته با برد مقابل پرسپولیس خوشحال است و افتخار می کنیم که بازیکن این تیم هستیم.

مطلق‌زاده:آبادان یک هفته با برد مقابل پرسپولیس خوشحال است/در این شهر به جز رنگ زرد،هیچ چیزی محبوبیت ندارد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمود مطلق زاده پس از برد نفت آبادان مقابل پرسپولیس اظهار داشت:‌ اول به تیم بزرگ پرسپولیس و بعد به بچه‌های خودمان خسته نباشید می‌گویم. سعی کردیم با تمام وجود برای هواداران و مردمی که از هتل ما را بدرقه کردند، بازی کنیم. 

وی افزود: خداراشکر توانستیم تمام برنامه‌های تاکتیکی را اجرا و هوادارانمان را خوشحال کنیم. شهر آبادان یک هفته با این برد خوشحال است و ما به این افتخار می کنیم که بازیکن صنعت نفت آبادان هستیم. 

بازیکن صنعت نفت در مورد گلی که به پرسپولیس زد، گفت: مثل تمام گل‌هایی که بازیکنان دیگر می‌زنند، همه تلاش کردند. به من رسید و سعی کردم قدر این توپ را بدانم. آبادان و هوادارانش نمونه‌ای برای فوتبال ایران هستند. اینقدر وفاداری و تعصب در فوتبال کم پیدا می‌شود. در آبادان به جز رنگ زرد و پرچم برزیل، هیچ چیزی محبوبیت ندارد.


مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار